Diskuze

TELEVIZIONÁŘ: Prezident Blaník proti SuperStar. Ale vítězí kněžna

Na vítěze nedělního večera by se mohly vypsat sázky. Proti sobě stanou dva populární úkazy, televizní premiéra satirického filmu Prezident Blaník na ČT1 a rozhodující výběrové kolo pěvecké soutěže SuperStar na Nově.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já si to myslel dopředu, že z vtipného seriálku se celovečerňák s úspěchem vytvořit nedá..Byl to propadák a je to škoda, neboť si zřejmě zkazili možnost natáčet další díly toho seriálu..

0 0
možnosti

Tak jsem si myslel, že pohádka slíbená princezna z dílny ČT, byla ten největší odpad co jsem mohl shlédnout, ale bohužel film Prezident Blaník mě přesvědčil, že ČT na své dno nevkusu ještě nedopadla.

1 0
možnosti

Těšil jsem se na Blaníka, ale byla to hodně velká slabota.

5 0
možnosti

Seriál občas velmi vtipný a trefný, film byl za mě dost slabý...

2 0
možnosti

Na Prezidenta Blaníka jsem se těšil... rád jsem se díval na seriál na internetu, občas to bylo hodně trefné na politickou situaci a pobavil jsem se.... Po zhlédnutí filmu se mi to už ale nadobro znechutilo. Nápad výborný, načasování na volby excelentní, i setkání Blaníka s politiky, lidmi jako je Špaček, Sokol, Klus či Železný... každá z těch scének ale mohla mít vtip, byl to ale vždy jen brutálně primitivní vulgární štěk.... celkově to byla slátanina. Opravdu škoda... Rv

3 0
možnosti

Blaník seriál byl osvěžující a provokativní. Blaník film je průšvih.

7 0
možnosti

Takovej blábol, kdo to psal? Jo aha, Spáčilová. Takže pravej opak a pak to sedí. :-)

0 2
možnosti

J90a78n 38H28y23n70e91k

9. 4. 2018 8:42

To že prezidenta Blaníka spolufinancovala ČT je doopravdy pád do hlubin nevkusu. Je to ukázka úrovně a politického zaměření veřejnoprávní televize. To, že někdo toto "veledílo" natočil a lidé jsou ochotni v kinu dát za vstupenku 200 Kč, či více, je to jejich věc. Zde jde spíše o princip, do čeho vkládá ČT prostředky z poplatků nás všech. Samozřejmě, že se to někomu líbí, někomu ne, to je věc vkusu.

4 2
možnosti

Pokud vím, má ČT jednat nestranně. To, že umožní natočit takovýto film, je důkaz "strannosti"? Takže kdyby se podílela na financování filmu pojatého z "toho druhého pohledu", psal byste stejné postoje? Nebo máte zákulisní info o tom, že tohle bylo účelové? Máte info o tom, že film, který by byl pojatý opačně, než je Blaník, by ČT nespolufinancovala? Nebo si myslíte, že úloha ČT je podílet se pouze na politicky korektních projektech?

2 0
možnosti

Milá paní Spáčilová, píseň Do not forsake me, oh, my darling česky přezpíval nejen Waldemar Matuška, ale především jako první Jiří Popper a mimochodem daleko lépe. Text je ovšem v obou případech stejný, naprosto skvělý (jeho autorem je Jiří Dvořák).

0 0
možnosti

i když máte jistě pravdu, je nasnadě proč Spáčilová zmínila pouze Matušku, kdo zná tu píseň v podání Poppera?

1 0
možnosti

Dvakrát se na Blaník dívat nebudu. Jednou to šlo, ale ukázalo se v jaké spodině to tady žijeme, i když to byly nadsázky. Ale na každém šprochu je pravdy trochu.

3 0
možnosti