Diskuze

RECENZE: Toy Story 3: Příběh hraček se završuje se ctí, procenty útočí i na Vzhůru do oblak

Jedním slovem radost! A kdyby Toy Story 3: Příběh hraček, který má ve středu českou premiéru, nevstupoval do říše už dvakrát vyzkoušené a kdyby těch pár výchovně cituplných doslovností šikovněji ukryl po vzoru loňského zázraku z téže dílny Vzhůru do oblak, klidně by mohl vyrovnat jeho devadesátiprocentní známku. Vždyť i bez toho již atakuje pětaosmdesátku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

mirektravnicek

21. 6. 2010 0:59
Mirko, tady je to jasná stovka!

Nemůžu si pomoci, ale Toy Story 3 je prostě úžasně zábavnej rodinnej film a nevidím na něm žádnou chybu. 3D funguje hlavně v Imaxu, kdo máte možnost, zajděte na Floru ať si prostorový efekt plně vychutnáte.

Doufám, že ty brýle poctivě desinfikují, protože moje byli pěkně prolitý slzama. A Buzz Rakeťák ve španělštině, to se musí vidět znovu. 

Jděte na to, s dětma i bez nich se pobavíte!

MT.

0 0
možnosti

Campino

17. 6. 2010 8:46
Doporučuji, stojí za to!

Viděla jsem včera na předpremiéře v IMAXu, pěkné. Kdo viděl 1 a 2 nebude zklamán. Akce, vtip i trochu dojetí (na konci pod brýlemi jsem skrývala slzy :-)). Synovi (6let) se moc líbilo. Myslím si, že zde formát 3D není tak nutný, jde hlavně o příběh. Pokud nechcete mermomocí vidět 3D verzi, normální 2D Vám zážitek neubere.

0 0
možnosti

pavel74

16. 6. 2010 13:03
no..........

dobrá reklama autore. Ale mám pocit že je z toho už jen sra.ka tak jako každý pokračování nějakýho podobnýho filmu. Co autoři provedli se Shrekem to je do nebevolající!. Ještě to operlí rádoby 3D a je to. Jinak rád bych taky nějakej film viděl v normálním rozlišení a ne furt nesmyslný pseudo 3D na který se stejně nedá dívat.

0 0
možnosti

hives

16. 6. 2010 20:20
Re: no..........

Máš pocit, že to bude sračka nebo jsi už ToyStory3 viděl? Třeba dvojka Hraček se mi líbila víc než jednička. A většina 3D filmů se v současnosti paralelně vysílá i ve 2D provedení, tak nevím, co máš za problém?

0 0
možnosti