Diskuze

Husákovy děti „sjíždějí“ na internetu veselé seriály po více dílech

Muži online nejvíce sledují filmy, ženy zase seriály, jejichž fanoušky je také generace zvaná Husákovy děti, která stále dává přednost češtině. Vyplývá to ze studie společnosti Nielsen Admosphere Video na internetu 2019.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J34a86n 69Ž19i19ž81k61a

16. 8. 2019 14:59

V Rumunsku mluvil anglicky kazdy. Kdyz jsem se dal do reci s hajzlbabou, ktera mluvila o Level lepe nez ja. Nevydrzel jsem to a zeptal se jak je to mozne.

Rekla mi u nas v televizy vysilaji vetsinu filmu s titulky. Zakladni skola AJ od zacatku. Gympl AJ od zacatku. VS AJ od zacatku = 8 let vyuky a znalosti horsi nez hajzlbaba bez vzdelani. Dabing bych zrusil.

2 1
možnosti
MP

okolo 1970 v Budapešti nemecky vravel iba zametač ulíc ()zrejme sa vyučil vo Viedni), aj ľahké dievky vedeli iba rusky. a to v Maďarsku to nebolo až tak internacionálne vzhľadom na chruščovove tanky v '56-om.

o desať rokov neskôr v obchode vešdeli nemecky, československy (mluvíme cecky), ...

0 0
možnosti
JK

Áno, tá štatistika presne sedí. Aj keď viem celkom slušne anglicky, radšej mám dabing. A rovnako sedia aj tie žánre. Na sledovanie zombíkov či upírov by ma nikto nenahovoril...

4 0
možnosti
JK

Navyše TV už mám mesiace vypnutú. Zapínam ju len výnimočne, napr. pri Tour de France. :-)

1 0
možnosti
JZ

:-P Já už z 90 % sleduji jen youtube a jen předlistopadové filmy a seriály.Např.na Nově,Primě, vysílají nějaký film.A než bych hodinový film sledoval s reklamami 2 hodiny tak šup na youtube a tam je to bez reklam.Nebo si najdu něco na youtube a přes wifi a Chromecast sleduji bezdrátově vše v televizi počínaje xtv,infovojna atd.8-o

2 1
možnosti

P74e93t36r 22Š46k78o84d84a

16. 8. 2019 12:11

Filmy a seriály mám rád, ale rozhodně upřednostňuju titulky. Je ale fakt, že si dost vybírám a když už na něco koukám, tak u toho nic jinýho nedělám, to bych z toho filmu či seriálu těžko něco mohl mít.

2 0
možnosti
BG

A to jeste nevite, kolik Vam toho uniklo. :-D

0 0
možnosti
MK

Co já vím, tak Husákovy děti sjíždějí hlavně konopí..

0 11
možnosti
JK

Veď vy určite ani neviete, čo sú to tie Husákove deti...

10 0
možnosti
JS

J47a34n 68S75m28e88t15a26n66a

16. 8. 2019 11:44

Do skupiny spadam, davam prakticky vse .. filmy, serialy, anime, ... v kine, netflix i torrenty. Cestine rozhodne prednost nedavam a duvod je jednoduchy - nechci cekat 2 roky, nez se to tu objevi. Komunity konec koncu udelaji fanouskovse titulky na vse do dne. A kdyz bude jen anglictina, taky se to da.

1 0
možnosti
TP

Přitom dívat se na filmy v originále a s anglickými titulky nebo bez je nejlepší způsob jak se zlepšit v daném jazyce. 4% je velmi smutné číslo.

4 4
možnosti
MV

U filmu ci serialu s titulky musim byt neustaleprilepeny ocima na obrazovku. Neuzu u toho jist nebo delat neco jineho. Kdyz ctu titulky na dolni hrane obrazovky, obcas mne utece nejaky zajimavy ci vtipny moment v obrazu. Myslite, ze u toho ma clovek jeste cas a kapacitu poslouchat co si ty postavy v anglictine povidaji a spojit si to s tim co cte? 8-o

7 0
možnosti
Foto

Neni se cemuz divit, kdyz se nejaky serial toci treba 8 let. To by jeden za ty roky zapomnel, o co tam vlastne jde 

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
5 2
možnosti
TP