Diskuze

RECENZE: Obamová se umí prodat. Můj příběh by byl skvělý start kampaně

Pokud by se Michelle Obamová rozhodla vyslyšet volání demokratické strany a kandidovala po boku Joe Bidena na viceprezidentku USA, nový biografický dokument Můj příběh je tím nejlepším startem kampaně.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

J73a64n 61F98i82e27d17l55e57r

23. 5. 2020 18:37

No tak prodat...ono staci byt uspesny Cernoch a jelikoz jen hrstka pracuje tak tvrde ze se vypracuje...tak k nim samozrejme vzhlizi jako k idolum...a nakupuji nesmyslne veci z jejich fotografiemi atd.

0 2
možnosti
BH

A u nás by se nějaká kandidátka třeba i na hlavu státu nenašla? :)

3 2
možnosti
SK

V polistopadové politické minulosti jich i v ČSFR a ČR bylo několik. Včetně jedné poslankyně za NEI !!! Ta nakonec je stejně slavná jako Kajínek oba se dostali na prkna jež znamenají obrazovku kin a prkna divadla.

0 0
možnosti
Foto

Dokument jsem viděl a je to opravdu natočený ve stylu, jakým se točej příběhy rockových hvězd. Amíci to holt uměj prodat, málo platný.

2 0
možnosti
RM

Paní Obamová má s přehledem na to, být i prezidentkou. Postavím-li ji vedle bláznivé přehazovačky na anabolikách nebo vedle válečného zločince Bushe jr. tak inteligencí i imponujícími lidskými vlastnostmi vyčnívá vysoko nad ně.

8 12
možnosti
Foto

Až na toho "válečného zločince" souhlas.

1 1
možnosti
OJ

Michelle Obama má dle mých informací v USA velkou popularitu a pokud je mi známo, tak je bez afér, pokud by si ji Joe Biden opravdu vybral jako svou viceprezidentku, tak by mu mohla účinně pomoct porazit Trumpa R^

7 5
možnosti