Diskuze

Jak chodíme do kina? Pořád vede dabovaná komedie v klasickém sále

Takřka tři čtvrtiny diváků dávají v kině přednost českému znění před původní verzí s titulky, jenom desetina dabing zásadně odmítá. Ze žánrů nejvíce táhnou komedie, podle průzkumu agentury NMS Market Research jim dává přednost 75 procent návštěvníků; přes 50 procent lidí má v oblibě akční filmy.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Ale teda, ze jenom desetina odmita dabing, to me trosku prekvapilo a zamrzelo.

6 1
možnosti
DS

No, u nás bývá dabing ještě pořád docela slušný, navzdory všem škarohlídským prohlášením. Další věc je to, že když si chcete u filmu oddychnout, titulky jsou spíš na škodu, a když jdete do kina s člověkem, co neumí anglicky, není jiná možnost. Pak tu je samozřejmě pořád ta nejistota s cizím jazykem, kdy vám toho může dost utéct kvůli slangu nebo neznalosti konkrétního slova (i když pravda je, že poslední dobou si západní produkce s dlouhými slovy, nebo složitými myšlenkami moc práce nedává).

4 2
možnosti
MK

Moviepass - každý den na jeden film. V USA možná. U nás jsou měsíčně tak 2-3 kvalitní premiéry, tak nwm. Ale vzhledem k cenám lístků by se to za 300 i tak vyplatilo.

1 0
možnosti
DS

V kinech nejvíc utrácejí filmoví piráti? Wau! Kdo by to řekl? To určitě přestanou na DVD dávat pětiminutové nepřeskočitelné demo na "Zločin a trest", které piráti před svým filmem nemají.

4 0
možnosti
MK

Myslím, že jen málokterý filmový fanoušek kouká v roce 2018 na DVD :-)

4 0
možnosti