Diskuze

S politiky netočím, neumí být autentičtí, říká režisérka Třeštíková

Nové Manželské etudy teprve vznikají, přesto i nedávná repríza časosběrných dokumentů Heleny Třeštíkové vzbudila emoce. Jeden z aktérů, fotograf Vladimír Gdovín, se vůči režisérce dokonce veřejně vymezil. „Mrzí mě to. Máme ale jeho souhlas a všechny díly autorizoval. Navíc se všechno v televizi vysílalo už dřív a tehdy se nijak nevymezoval,“ upozornila Třeštíková pořadu Rozstřel na iDNES.cz.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J75a98n 11H76l94a11v94á94č

17. 2. 2023 12:19

Pan Gdovín je nesmírně důležitá postava. Lidí, kteří kdysi něco snad dokázali a pak tím celý život unavují okolí je plno. Navíc on je vždy obklopen podobnými existencemi, snad jen o něco málo schopnějšími. Třeštíková vykresluje postavy skvěle.

4 0
možnosti
PH

Přesně tak, on se tam vždy velice rád prezentoval, nikdy nebyl ani náznak, že by mu to bylo nepříjemné. Tak nechápu, co teď předvádí za divadlo...

0 0
možnosti
JV

Já se zase divím tomu, jak může někdo někomu, byť s jeho souhlasem, lézt takovým způsobem do soukromí a ještě se tím živit.

Jasně, za peníze vše. Že si za ty peníze třeba koupí další alkohol či drogy a prohlubují svůj pád režisérku asi moc nezajímá.

1 11
možnosti
RC

A ted si predstavte, ze bulvary, paparazzi lezou do soukromi jeste vice a bez JAKEHOKOLIV souhlasu. A dokonce si casto uplne vymysli...

IMHO mohl kdokoliv z tech lidi kdykoliv prestat. V nekterych pripadech mi prijde, ze HT pusobi jako psychoterapeut (u Marcely).

Jsou ti lide svepravni? Ja myslim, ze asi ano....

7 0
možnosti
IK

Vždycky, když sleduji Manželské etudy, říkám si, jak nešťastná by asi paní Třeštíková byla z naší rodiny (ne, že by hrozilo, že bychom na takový projekt přistoupili, kdyby nám ho někdo navrhl). Manžel třicet let stejná živnost, já třicet let stejné zaměstnání, stěhování jenom jednou, hodné, ale nijak vynikající dítě...

Žasnu, jak neklidný život mají někteří lidé a jak se mění, do čeho všeho se pouštějí. My jsme učiněné balvany u cesty.

Jak to asi paní Třeštíková odhadovala, koho vybrat? Jasně, že asi začínala s více páry, některé asi ztratila z obzoru nebo časem odmítly pokračovat ve filmování, ale stejně...

3 0
možnosti
TK

T14o75m88á89š 71K33o89t

17. 2. 2023 12:08

Přesně totéž jsem si říkal i já, že když tenkrát na Staroměstské radnici vybrala těch několik párů, tak měla vlastně šťastnou ruku. Ono se píše, že jich vybrala 10, ale později se to zredukovalo na 6, ale nevím z jakého důvodu. Ale i tak, dostala tam ženu, které se v životě nedaří snad nic (visí na dceře, které tragicky zemře, syna přejede tramvaj), úspěšného podnikatele, který spolupracuje s i Jiřím Kornem, fotografa, který fotil pro Playboy, prodejce nábytku s 5 dětmi... Většina rodin žije proti tomu hodně nevýrazný a nudný život.

3 0
možnosti
PM

Manželské etudy jsou fascinující projekt. Sleduju teď jejich reprízy a je opravdu úžasná záležitost takhle zaznamenat životy dvojic od jejich mládí až po začínající stáří. Obrovský obdiv mají všichni aktéři etud, že dokázali takhle otevřeně a dlouhodobě sdílet svůj život s veřejností. Já bych to nedokázal se takhle otevřít.

10 0
možnosti
AK

Tu pani nemá cenu komentovat!!;-(

1 9
možnosti
LN

A to jako proč že?

2 0
možnosti