Diskuze

Čeští režiséři zfilmují knihy, které jim vybrali čtenáři

Česká televize rozjela velký filmově-literární projekt. Pět režisérů si rozebralo dvanáct knižních titulů, o kterých v anketě hlasovali čtenáři, a zpracovává je do krátkých medailonů. Každý má na příběh sotva patnáct minut, od Olgy Sommerové s Babičkou přes Zbyňka Fialu se Švejkem po Štěpána Kačírka se Saturninem.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

spacewolf

15. 9. 2009 16:39
Hmmm

Takovy noseni drivi do lesa....

Zfilmovat knizky co jeste nebyly zfilmovane dobre, ale proc parodovat predlohy ktere uz byly zfilmovane? Treba takovy Saturnin...

O Potterovi nema cenu se bavit bo si to rika o zalobu od Warneru a Rowlingove...

0 0
možnosti

georgio1

5. 9. 2009 8:47
cesky hollywood

Asi to bude od nich pekne,ovsem chtel jsem jenom pripomenout,ze ackoli mam rad ceske filmy a serialy,nemohu se zbavit dojmu,ze nasi reziseri si nataci filmy pro sebe ane proto,aby na nich vydelali penize.Toto je hlavni duvod nasich reziserskych celebrit,ze nemaji prachy na nove filmy,breci a natahuji ruce od statu a potom se predvadeji na festivalech a jsou nazyvany celebrity.

Prvni by meli tocit uspesne prodejne filmy a teprve az nahrabou,tak si potom muzou dovolit tocit neco takoveho co doposud natocily.S amerikou se srovnavat nemuzeme ,ale s nemci bychom mohly,podivejte se jenom na ty romanticke filmy,ktere jsou jednoduche ve sve podstate a to si myslim pro nase celebrity neni takovy orisek.

Je to pouze muj nazor,ale pral bych si uz neco takoveho konecne videtEU

0 0
možnosti

sasena

4. 9. 2009 19:05
hmmm

Nechápu, že nesehnali nic k Betty MacDonaldové, na internetu se něco sehnat dá (i když toho není mnoho) a například konkrétní fotky z její rodiny je možné vidět v knížce Hodně smíchu a pár slz. Ovšem autorská práva to asi nedovolují.

0 0
možnosti