Diskuze

Olomoucké letní kino po letech ožívá

Už ne zpustošený, prázdný areál, ale spousta mladých lidí a rodičů s dětmi, kteří poslouchají muziku, dají si pivo nebo limonádu a pro zkrácení chvíle si zahrají minigolf. Takovou představu měli o přeměně areálu letního kina v centru Olomouce společníci z firmy Wild West Ranch Restaurant, kteří si kdysi zábavní středisko Olomoučanů od města loni pronajali. O víkendu se jejich přání naplnilo.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Daniel Bradáč

13. 6. 2001 19:55
Letní kino ožívá
Velmi mě potěšily zprávy o tom, že roky chátrající letní kino v Olomouci konečně našlo svého nového správce. Město ho chtělo ze zoufalosti přeměnit na park (jako by jich v centru nebylo dost). Naštěstí k tomu nedošlo a z letního kina, které je podle mě jedním z nejkrásnějších v republice, je opět kulturní stánek, kterých v Olomouci není mnoho. Jen mě trošku zesmutňují protestující hlasy závistivců, kterým je letní kino trnem v oku, sepisují petice a dokonce zakládají sdružení proti jeho provozu. Tito lidé by se měli stydět a jestli mají lepší nápad, jak povznést zakrnělou olomouckou kulturu, ať vytvoří něco lepšího a pak ať kritizují. Já už se moc těším, až si tam zajdu na nějakou akci a taky na pivo :o).
0 0
možnosti

Michaela

14. 7. 2001 19:51
Re: Letní kino ožívá
Také jsem ráda, že je letní kino zase zpátky. Letní kino je moc fajn věc a opravdu tady chybělo. Ale vadí mi jednostranné názory, když někdo prohodí, že naštěstí z něho není park, kterých je v centru dost. Na pivo si můžete zajít do hospody, kterých je v Olomouci opravdu dost. A akcí také. Myslím, že olomoucká kultura zakrnělá není a ani nevím, proč by se někdo měl za své názory stydět.
0 0
možnosti