Diskuze

Majitel hospody se srpnem 68 nesouhlasil, s rodinou se musel vystěhovat

Čelní deska pultu, která je zde od roku 1992, pochází z lavice České národní rady. To je atrakce hostince U Zmátlů v Sázavě pod Křemešníkem, do níž míří další díl seriálu Ta naše hospoda. Zavedený podnik, který komunisté proměnili k obrazu svému, museli dnešní majitelé budovat od počátků.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LP

V roce 1989 žádné restituce ještě neprobíhali, takže na základě restitucí v roce 1989 rozhodně nic nikdo právně vracet nemohl. Buď je chyba v datech nebo dům byl vrácen před restitucemi na základě něčeho jiného než byla restituce. Doporučuji autorovi článku, aby lépe psal článek, tak aby fakta souhlasila.

0 0
možnosti

Na co rudá chátra sáhla, to šlo do kytek :-/

2 2
možnosti
LP

Neřekl bych, když dnes národ vymírá a jak si dnes na jiném místě můžete na Idnes přečíst, není stávající zřízení zabezpečit přes tento obrovský úbytek dětí zajistit dostatek učitelů, chybí školky, školy se ruší a nyní se fňuká, že se to nečekalo, že lidé chtějí nežít konzumně, jak se nám lže, naopak, každý má tužbu mít také své děti.

0 0
možnosti
JK

Dřív bylo líp! Mohli vám sebrat střechu nad hlavou a vyhodit vás na ulici za synův názor. A pozor: Tehdy nebyli bezdomovci!

Zázrak socialismu: Brali lidem domovy, ale nebyli bezdomovci.

2 2
možnosti
TB

pardon, asi jsem to blbě pochopil

1 0
možnosti
MK

Malou sázavskou vesničku s její hospůdkou??? Mám za to že redaktorka nejspíš zabloudila:-)

0 0
možnosti
Foto

...exekutor sarajevské penalty Panenka? No to může napsat jen idiot. A podle toho věřím i zbytku toho textu... (je -li autorem textu žena, pak podle multikulturní ideologie samozejmě není idiot, nýbrž kráva)

3 5
možnosti
Foto

Trochu tolerance, nadhledu a slušnosti. Psala to žena. A je to 41 let, ne každého zajímá fotbal, tento bývalý sport. Dnes show, divadlo a byznys. Kromě toho v článku jde o něco jiného, než o Bělehrad.

10 1
možnosti
TB

Podle mě je docela zvěrstvo dávat do takových hospod televizi. Jo, dělá se to, ale TV dle mě hodí třeba do sport barů

5 1
možnosti
TB

... se dle mě hodí...

0 1
možnosti