Diskuze

Matku podle svědků oživoval, za vraždu přesto dostal třináct let vězení

Za vraždu své matky dostal František Žilka u Krajského soudu v Hradci Králové třináct let vězení. Podle spisu ji brutálně zbil a uškrtil kuchyňským provázkem. Muž vinu opakovaně odmítá tvrdí, že ženu zavraždil někdo jiný.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

Problem byt nemusel, problem je kdyz deti zustanou i skoro zdrave stale s rodici ve veku treba 35 let a vice. Proste nedela to dobrotu, muze to byt i pracujici clovek a syn. Duvody jsou ruzne, neznate ho, nevite proc to udelal. I vrah muze byt nekdy v pravu :-/ Treba nemel dobre detstvi, ac matka byla starostliva, mohla prilis syna svazovat a drzet zkratka... a casem jak je starsi muze mu to lezt na mozek, delat to neplechtu az to jde dal.

0 0
možnosti
MH

Stat by mel udelat dostupnejsi bydleni pro mlade, zakon ze dite u rodicu max do 30 let a dost. Zadne ze syn zustane po 30ti bydlet s matkou, take se sam za to stydi, podvedome mu to neni jedno, je ale i dost duvodu proc treba zustava a nebo musi. Ono to neni syn je neschopa, netahlo... syn muze byt i dobry, ale vite co to je kdyz odjede syn mamince a maminka to resi? To mu vola den co den, noc co noc. Nakonec se vratite domu, zas s tou maminkou teda je, maminka je spokojena. Jenze leze to dale na nervy, ma ji porad za zadkem.... tak ji prasti, prask, uderi a ... muze se stat i toto :-/ :-/

0 0
možnosti
PP

Proč si matky nechávají doma problémové děti? Skoro určitě se dá odhadnout, že syn nepracoval a matka ho živila.

0 0
možnosti
MS

předpokládám, že syn tam má trvalé bydliště a jestli se nepletu, tak jen tak ho vyhodit nemůžeš..

0 0
možnosti
Foto

Přepeřští obyvatelé (u Turnova) dobře vědí o koho jde a o vině nepochybují.

1 1
možnosti
DR

Přijde mi, že za čin, za který by se mělo dát 25 let, ale zase není tak moc prokázaný, třeba PČR něco zanedbala a panují pochybnosti, dá český soudce třeba poloviční trest. Podle zákona by to mělo být všechno nebo nic, něco je špatně.

9 0
možnosti
JN

J60i66ř82í 58N28o72v26á66k

5. 10. 2018 14:30

Chudák soudce.

0 0
možnosti
MP

Tohle bych nechtěl soudit :-P

10 0
možnosti
JW

J48a26r25e61k 74W83o10l26f

5. 10. 2018 14:05

To je kvítko tedy.

1 0
možnosti
Foto

no pane jo ... to je pripad jako pro Herucule Poirota :-/

5 0
možnosti