(ilustrační snímek)

(ilustrační snímek) | foto: HZS JMK

Na Trutnovsku se auto střetlo s motorkářem. Ten na místě zemřel

  • 68
K tragické dopravní nehodě v neděli odpoledne vzlétl vrtulník letecké záchranné služby. Řidička osobního auta vjela v zatáčce do protisměru u obce Kocbeře na Trutnovsku, kde se střetla s motorkářem. Ten na místě i přes snahu záchranářů zemřel. Ženu vrtulník transportoval do nemocnice.

Nehoda se stala po druhé hodině odpoledne na silnici II/300 u obce Kocbeře na Trutnovsku. Šestasedmdesátiletá řidička auta jela od Dvora Králové směrem na Kocbeře. V pravotočivé zatáčce vjela do protisměru, kde se její vůz střetl s motorkou.

„Přes veškerou snahu záchranářů muž zemřel. Řidička byla letecky transportována do nemocnice,“ řekla krajská mluvčí policie Ivana Ježková.

Za osobním vozem jelo další auto, jeho řidička nestihla zabrzdit a narazila do vozu před sebou. Posádka tohoto vozu zůstala nezraněna. 

„Příčinu nehody policie zjišťuje. Silnice II/300, která vede do Dvora Králové a není příliš frekventovaná, bude odpoledne zavřená,“ dodala Ježková. Podle webu dopravníinfo.cz policisté předpokládají, že komunikaci zprůjezdní po šesté hodině večer.

tragická nehoda se stala u obce Kocbeře

tragická nehoda se stala u obce Kocbeře

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz

,