(ilustrační snímek)

(ilustrační snímek) | foto: Dan Materna, MAFRA

Na D11 bourala dodávka, směr na Hradec Králové byl uzavřený

  • 1
Dálnici D11 uzavřela u Žiželic na Kolínsku na 59. kilometru ve směru na Hradec Králové nehoda dodávky, která se převrátila. Na místě zasahoval vrtulník, dva lidé utrpěli zranění, jeden z nich středně těžká. Dodávka se převrátila.

„Dodávka vylétla z komunikace, už je to se zvýšenou opatrností průjezdné v jednom pruhu,“ řekl Ondřej Moravčík z krajského policejního ředitelství v Hradci Králové.

Nehoda se stala nedaleko hranice Středočeského a Královéhradeckého kraje. Zasahoval tam vrtulník hradeckých záchranářů. „Sedmatřicetiletá žena byla se středně těžkými zraněními při vědomí transportována do traumacentra Fakultní nemocnice Hradec Králové,“ popsal mluvčí Zdravotnické záchranné služby Královéhradeckého kraje Ivo Novák.

Policie dopravu odkláněla na 50. kilometru na Dobšice, zpět na dálnici se mohli řidiči vracet na 62. kilometru u Chlumce nad Cidlinou. Nyní už je místo průjezdné.

Dálnice byla v místě podle informací silničářů mokrá po chemickém ošetření a sjízdná s opatrností. Zda nehoda souvisela s počasím, není zatím jasné.

Nehoda se stala na D11 poblíž Žiželic na Kolínsku.

Nehoda se stala na D11 poblíž Žiželic na Kolínsku.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz