- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Moc to těm lidem přeju, protože takhle slyšet uznání, to je fantastický okamžik.
Tak snad je to nakoplo a daří se jim, vypadají jako slušní poctivci, takových dneska moc není
Tak vypadl bych z Prahy, to jo. Třeba na víkend, kolik to koštuje s přeplněnou penzí? Pro dva..
nebude to zas tak hrozný, věřím že určitě méně, než v Praze
Tak ještě vylepšit reputaci hotelu, když ji kuchyň má na výbornou, a hosté se snad pohrnou. Jinak tam budou chodit jen jíst.
Hustý. Tak návštěvu raději vynechám.
Díky za pana Pohrleicha,dnes jem kouknul na Láďu Hrušku jak dal na gothaj hermelín a hořčici a dal to zapíct-tohle fakt někdo jí?
fujinky .. gothaj možná tak ještě obalit, ale tahle uzenina není už co bývala .. a ještě ji kazit hermoškem
Hodně cestujeme a zcela náhodně jsme byli v restauraci, kde "úřadoval" Zdeněk .. a musím konstatovat, personál špičkový, jídlo luxusní, ceny pohodový ... jednoduše najedli jsme se jako nikdy ... než ve srovnání s restaur., která od pohledu vypadá špicově, ale jídlo bylo prostě ... no hnus, je ještě hodně restaurací, které se tváří, že jsou IN, ale je to hnus ty jídla jíst. ... Myslím, že p. Polreicha čeká ještě hodně práce. :-) díky za tento článek :-)
A kde to tedy je?Zajedu tam taky
Že jsou podělaní z názoru takového ko_ota.
Možná by mohli zaměstnat kluka, co jen spletl hrníček, ten by jim tam určitě pomohl.
Rád bych zase viděl toho kluka co si tam jednou přišel hrát.
Dnes už valí kluk, co si spletl hrníček, to ještě nevíte :) ?