Diskuze

Palačinky jsou jako krabička poslední záchrany, když je lednice prázdná

Můžete je dělat nasladko i naslano. Mezi kuchaři se vede spor, zda do těsta přidávat cukr. Kritici tohoto postupu oponují, že se pak na pánvi palačinka víc připaluje. Každopádně, když už máte v lednici skutečně prázdno, s palačinkami rozhodně neuděláte chybu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Co cukr, ale vejce zabije jakékoliv těsto.

To tam prostě nepatří.

0 1
možnosti

Dávám vanilkový cukr a vanilkový extrakt a nic se mi nepřipaluje

0 0
možnosti

D13e36n83i35s 82H74u59m64l

9. 3. 2021 15:24

Já dělám palačinky na slano bez cukru se sýrem, slaninou nebo vejcem a to je plnohodnotné jídloR^

1 0
možnosti

Vždycky jsme měli problém s palačinkami, trhání atd. Klíč je v tom, že se nesmí na pánev lít olej přímo, ale jen vymazat štětečkem nebo pírkem. Tuku nesmí být moc a má být dost rozehřátý. Od té doby, co se držíme toho pravidla, se palačinky vždy povedou.

1 0
možnosti

D69e89n56i73s 93H70u96m15l

9. 3. 2021 15:22

Ale může, ale musí se lít doprostred a pak rozprostřít

1 0
možnosti

Bych řekl, že 30s z jedné a 20s z druhé je docela málo

2 0
možnosti

Taky mam radeji, kdyz jsou trochu opeceny.

0 0
možnosti