- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Jestli mi tenhle kviz neco dal? Mozna tak vzpominky na stare dobre vtipy s bagrem.
Co to je za hovadiny třeba s tou moukou? Pokud se zahušťuje, musí se to provařit cca 5 minut, 30 minut až hodina je fakt nesmysl To samé ta jíška, 20-30 minut? A to s tou sraženou smetanou, to si fakt děláte srandu ne?
Viděl jste někdy nějakou kuchařku? nebo recept? nebo vůbec kuchyň a sporák???
Vážený autore Marku Burzo, smažte tuhle blbost a hned potom navštivte maminku nebo babičku, aby vám vysvětlily základy vaření. Protože za tohle byste od obou dostal tak za uši, že si to ani neumíte představit....
"Pokud používáte jíšku, vařit můžete po kratší dobu. Proč?"
Správná odpověď: 20-30 minut.
To má být odpověď na otázku "Proč?"?
Mám tady jeden slavný citát, který se sem teď moc hodí:
Přátelé, něco vám povím, jo? Viděl jsem hada...
Pro autora článku . kvizu.
Vy pitomci, jak z
vládnete přijít do práce a nedělat se sebe blba
Zvládám to v pohodě. Smažák a bramborovou kaši.
No tak doufám, že budu mít to štěstí a nebudu k tomuto autorovi kvízu někdy pozván na jím připravený oběd nebo večeři.
no tohle je vážně špatně udělaný kvíz, aspoň vím, kam rozhodně na jídlo nepůjdu, La Veranda a Babiččina zahrada, bravo
Ne, že bych chtěla panu autorovi strkat nos pod pokličku, ale trošku bych kvíz doplnila jednou otázkou.. Proč pan autor píše články? Odpověď.. a /20 - 30 minut.. b/ 30 - 50 minut.. c/ autor píše
Napadá mě jen to, že se jede na kvantitu, nikoliv na kvalitu, tak se prostě něco splácá a nazdar bazar, žádná ztráta času přemýšlením nad tím, jestli to dává smysl...