Diskuze

Chvála kvašení zeleniny, které dodá vitaminy a enzymy za rozumnou cenu

Nejspíš vás nepřekvapí, že až třetina potravin, které konzumujeme, se vyrábí nějakým způsobem fermentace, tedy kvašením. Od chleba a jogurtu přes víno, pivo až po populární kimči, na nějž najdete recept dále, polévku miso nebo české kysané zelí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Designový life-stylový žblept. Nic z toho nedělejte, je to jen odfajfkovaný úkol "dej tam něco o kvašené zelenině".

Takže pokud nejste jen "sama doma" a chcete si udělat víc, než vystajlovanou náladičku... tak jukněte na http://www.zkvaseno.cz a nakupte si pořádné kameninové zeláky. A sůl je nutnost! Nikoliv možnost. A určitě ta bez jódu, ten potlačuje mikroflóru.

Fermentaci zdar!

3 0
možnosti
VW

V87i65k20t15o37r 95W42o79l70f

24. 9. 2020 13:18

Potvrzuju, zkvaseno.cz je super praktický zdroj informací o kvašení všeho možného i nemožného :-)

1 0
možnosti
MR

Je to trochu zavadejisi bo pickles je proste Jakakoliv nakladana zelenina Ne kvasena. Ta je fermented.

4 2
možnosti