- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Chutná mi obojí, doma do ho dělám spíš po česku, ale v restauraci si ráda dám i to italské.
Přitvrdlá rýže a navíc bez masa. Tak to fakticky není nic pro mě. Brrrrrrr...
My měli na svatbě, jako první chod, výběr ze dvou: risotto alla milanese (šafrán) s kachní šunkou, a druhé bylo risotto bianco s pivním želé a karamelizovanou smaženou cibulkou. Jedno, větší dobrůtka, než druhé!
Ital nezná ten zázrak
A tak mu chátrá tělo...
Tak to si můžu rovnou udělat rýžovou kaši a je to stejné.
To italské ať si nechají u nich, nedá se pozřít
Fuj
Pravé italské risotto mám moc rád. Houbové, chřestové, měl jsem i s lanýži. Krémová chuť je prostě super.
Ale nezanevřel jsem ani na staré české "riziko". Když se neudělá moc suché, je to dobré. Tu šílenost ze školní kuchyně se salámem a hráškem bych ale už nikdy do pusy nedal.
měl jsem a české masové je lepší :D
České rizoto s nevábnými kousky jakéhosi starého masa a hráškem, obarvené a ochucené šťávou z kydance kyselé červené řepy, mi nadobro otrávila školní jídelna. Doma jsem rodině vařila lepší alternativu, ale už jsem k němu cestu nenašla. Zato italské, krémové to mám moc ráda. A kromě staré konzervy, mého manžela, ho má radši celá rodina. Jen mě štve, že se musí dělat po menších dávkách, jinak to není ono.