- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
A muzu pouzit nakou bezne utrhlou na poli?
Ano. Ale jednak nebude tak dobrá jak cukrová a druhak, když to bude koncem léta, bude třeba ji předvařit v papiňáku.
Prokrista, další kdo radí jak vařit..
Predvaření je zbytečné, nej. postup: 1)před grilováním stáhnout listy dozadu, ale nestrhavat je (poslouží jako perfektní úchyt horké kukuřice z grillu) 2) potrit olejem nebo máslem (dávám i koření) 3) grillovat mimo žár cca 15 min (nejlépe se zavřeným poklopem grillu) a pak 5 min pod žárem, pravidelně potírat. Je to perfektní a není potreba alobal a predvaření, listy poslouží jako úchyt kukuřice ;-)
Nevim, v Italii jsem si daval kukurici, co typek na plazi nejdriv oloupal a pak "ugriloval" primo na drevenym uhli. Behem 5min jen otacel a hotovo. Pak potrel olejem, osolil a bylo...
Prý vyživová bomba Tak to jo... Těžko byste hledali nutričně prázdnější potravinu, než je kukuřice.
cukrová kukuřice po pár hodinách rapidně ztrácí cukry, takže pokud někomu jde o kvalitu, nechť si ji vypěstuje nebo poprosí farmáře v okolí, to bude pak jiná mňamka
Grilovat na rozfajrovanem grilu.. Nejsem puritan, ale tohle je fuj bleskovina. Co je spatne na slove "rozpalenem"?