Diskuze

Znojemská, divoká svině v seně i jabkance: tak voní české regiony

Maso z divočáka pečené s voňavým senem nebo okurková omáčka známá už po staletí. České regiony nabízejí pozoruhodné chutě a kombinace. Nechte se inspirovat i vy. Ve volném seriálu týdeníku 5plus2 začínáme na Znojemsku a v severních a východních Čechách.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KK

Ceska Trebova je mensi nez treba Svitavy a Chrudim

0 0
možnosti
MK

Těmi konvalinkami si je autor jistý? Já bych si je do jídla nedávala, jsem na světe celkem ráda.

https://cs.wikipedia.org/wiki/Konvalinka_vonn%C3%A1

1 0
možnosti
JB

Teda Jablkance bez jablek mě dostaly!:-)))

5 0
možnosti
PP

Njn, jestli to náhodou není tím, že se jedná o jabkance a nikoliv jablkance . Autor článku by se měl nejdřív trochu vzdělávat, alespoň samostudiem třeba zde: https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Jabkanec

Pak by bylo vše hned jasnější a nešířili se mezi lidmi dezinformace. Jj novináři, kvalita nám roste čím dál víc 

8 0
možnosti