- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
který shazuje bachor.....akurvát nehodlám být věčný dietář. Jen odhodit batoh. :-) Pivko jednou týdně muší bejt i kdyby trakaře padaly.
Krabičkáři poraďte co chystat do krabiček když nemám v práci k dispozici ani mikrovlnku ani ledničku. Mám ráda různý saláty, zeleninový, ovocný s jogurtem.. ale nějaké typy a inspirace navíc by se určitě hodily :)
Když si bereš jídlo jen na jeden den, tak lednička netřeba - ani v parném létě se ti jídlo od rána do poledne nezkazí. A na inspiraci bych si koupila, nebo z netu vytiskla salátovou kuchařku
Krabičku za půl hodiny nedáš... Tři místo oběda stačí.
Kdyby jste v nemeli premie a dalsi ptakoviny,tak uz davno jste na prahu bidy.Jenze stale i tak mate malo,stale jen brecite,ze jste dostali malo nebo skoro nic premii a dalsich veci.Takove penize se uz na zapade davno odbouraly,co by jste delali pak?
Vařit doma vyjde levnějc, hospody navíc díky krizi jídal šidí, hlavně kvalitativně a hodně lidí nemá v práci čas ani náladu vyrážet někam do restaurace. A až se úplně zruší stravenky, bude to pro restaurace další rána.
kterou si, upřímně řečeno, polovina restauarací zaslouží. Bohužel.
Podle příjmu si může člověk dovolit kvalitu stravování.Tem kdo má 8.000,- Kč měsíčně si rozhodně nedovolí ani krabičku.Musi si vystačit s dvěma krajíčky hleba uprostřed s margarinem nebo sádlem a vodou.Nebo snad tvrdim bludyNaopak rakušák,který má minimální příjem 1.000,- Kč nebude věřit,že někdo může za osm dělat a natož ještě se kvalitně stravovat.
tam,kde firma přispívá na stravu podstatnou měrou jsou jídelny plné.potvrzuji.
se zase bude nosit konévka s meltou a krajíc chleba.
Jídlo z krabiček má pro mě jednu velkou nevýhodu, jím ho v kanceláři. Takže člověk si jídlo neužije, neprojde se a ani nepokecá s kolegy, když už tam sedí zvedne telefon, odepíše na email... Takže sem to začala dělat tak, že s kolegy zajdu na polévku, nebo něco menšího na oběd a pak mám v připravenou ještě nějakou pomazánku, salátek nebo i třeba kus ryby od večeře.. jako takový další menší chod. Odpočinu si, projdu se a zároveň nejím furt jen ty hotovky co do nás tady sypou v okolí...Jako já mám ráda guláš, ale nedokážu ho jít 10x měsíčně
Jíst v práci přinesené jídlo má tuhle nevýhodu. Kdo jde na oběd, tak vypadne z pracoviště, což znamená odpočinek. Pro mě není odpočinek být ve svém volnu (čas oběda není z pracovní doby) s kolegy nebo dokonce šéfem a mít s nimi konverzaci. Případně oběd za 10 minut v závodce a pak 20 minut procházka po okolí.