Diskuze

Účet za brexit: 66 miliard liber. Tolik zatím stál britskou ekonomiku

Ekonomika Velké Británie přichází od referenda o vystoupení z EU v červnu 2016 každý týden o 550 milionů liber (16,5 miliardy korun). Dosavadní účet za brexit se tak vyšplhal na 66 miliard liber (1,99 bilionu korun). Rozpočítáno na všechny obyvatele britských ostrovů je to tisícovka liber (30 tisíc korun) na hlavu. Spočítala to agentura Standard & Poor’s.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

;-D;-D A to ještě nejsou venku. Si říkám kde vezmou na to zlepšené zdravotnictví.

1 0
možnosti
JV

To je nepochybně jen lživá propaganda z pera bruselských neomarxistů, která má vystrašit Česko a odradit nás od vystoupení z EU. Naštěstí moudří čeští voliči prohlédnou podobné lži a setřesou okovy novodobého žaláře národů.

Eurasijská unie na nás čeká s otevřenou náručí - tam je naše skutečné místo, ne mezi prohnilými západoevropskými zeměmi, které nás nechápou a nedostatečně zohledňují naše kulturní specifika.

... nebo tak něco :-P

7 1
možnosti
TB

Ještě tak umět uvést, jak to číslo bylo vycucáno, chci říct "vypočítáno". "Hej Lojzo, mně to přýde jak 66 mylyjard, tak to tam šoupnem".

0 0
možnosti
TV
HT

Můj táta říkal: "To je zadarmo za ty peníze". Říkal to, když něco bylo hodně drahé. Pak také říkal:" Stojí to štangli zlata". Tak tahle legrace je pro GB opravdu zadarmo za ty peníze a fakt stojí štangli zlata. Inu, za blbost se platí.

0 0
možnosti
AP

Tak nezaměstnanost 4%, historicky nejnižší moc ztrátě 66 miliard neodpovídá. Spíš to vypadá, těch 66 miliard, jako vyjednávací fake zastánců setrvání.

0 0
možnosti
MP

Svoboda holt nebývá levná záležitost.

2 3
možnosti
JH

Jaká svoboda? V čem budou Britové po brexitu svobodnější?

9 0
možnosti
JV

Ano, těch 66 miliard z UK vycucala EU jako příspěvky na svou pochybnou existenci. A má v plánu nechat UK platit příspěvky až do roku 2027, i když už v EU nebude. Ať žije veliká EUSSR s 27 nejvyššími komisaři!

4 14
možnosti
DT

Vy jste Brit nebo občan EU?Kazdy obcan CR je automaticky od referenda o vstupu obcanem EU,a kazdy rozumne uvazujcí si preje aby se mu vedlo co nejlepe a ocekavá ze mu to politicke vedení zajistí.

Pokud se vam nelibi jak vyjednava nase EU,tak za par dni jsou Eurovolby a muzete se vyjadrit,nebo jeste lepe kandidovat a zmenit EU k obrazu svemu.

13 0
možnosti
AP

To je divne. Takove ztraty a pritom maji historicky nejnizsi nezamestnanost. To jako fakt firmy v nejistote nabiraji lidi?

1 0
možnosti
VB

asi ztráty s nezaměstnaností souvisí méně, než jsme si mysleli a firmy nenabírají lidi podle pocitů jistoty, ale výhradně tehdy, když je potřebují

0 0
možnosti

Nikomu už nevadí, že kampaň za brexit bylo podpořena proti pravidlům z černých, zřejmě ruských peněz. Prostě podobně jako u nás v osmačtyřicátým. Zase ještě dneska někdo podcenil komunisty, a Putin se směje...

0 1
možnosti
MP

A za jaké peníze byla u nás tenkrát megakampaň ANO EU se raději ani nikde nezmiňuje;-D

1 0
možnosti
JM

Tyhle propočty jsou většinou velmi sporné. Že na tom VB tratí je ale jednoznačné. Teď se řeší další posun brexitu a současně VB už vydává nové cestovní pasy bez označení "evropský pas". Nejlépe nové referendum a nebo rychlý odchod i bez dohody.

3 1
možnosti
HT

Ty pasy jsou velmi humorné. Ani je snad netiskne britská firma, neboť byla příliš drahá. Úsměvné

0 0
možnosti
TB

Tolik stál brexit, nebo poslanci, kteří se rozhodli zablokovat ano i ne a tím vytvořili totální nejistotu?

0 1
možnosti
HT

Vezměte si sčot a spočítejte si to.

0 0
možnosti