Řetězec Electro World příští rok zahájí expanzi na Slovensko

Společnost Electro World, která v České republice, Maďarsku a Polsku provozuje 30 prodejen s elektronikou a elektrospotřebiči, zahájí příští rok expanzi na Slovensko. Ve velkých slovenských městech chce Electro World do dvou let provozovat prvních osm až deset prodejen, které by měl doplnit internetový obchod, který má nyní v České republice a Maďarsku.

Electro World bude v následujících letech dál rozšiřovat síť prodejen v Česku, Polsku a Maďarsku. Například na tuzemském trhu vedení Electro Worldu plánuje zvýšit počet obchodů z nynějších 16 na 25 až 30. „Českou republiku jsme již geograficky pokryli a teď chceme síť našich obchodů zhušťovat,“ podotkl Růžička.

Electro World leták

Nakupujete rádi v prodejnách Electro World? Všechny aktuální letáky Electro World a nejlepší nabídky z nich vždy najdete na AkčníCeny.cz.

Electro World má nyní dvě prodejny v Praze, Brně, Ostravě či Plzni. Příští rok otevře nový obchod například v Mladé Boleslavi. V budoucnu by chtěl Electro World v Česku expandovat také pomocí franšízinku a hledá obchodníky, kteří se do systému zapojí.