Diskuze

Drážní personální rošáda pokračuje

Změny ve vedení Českých drah pondělním odvoláním a jmenováním nového generálního ředitele neskončilo. Představenstvo drah v úterý odvolalo další tři ředitele - obchodně provozní divize Jaroslava Kocourka, odboru osobní dopravy Josef Matějovský a odboru majetkového podnikání Jaromír Urban. Sdělila to mluvčí ČD Zdena Celá.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Martin Najman, Praha

4. 3. 2003 22:27
Je velmi pozitivní, že začala výměna managementu, ale jestliže šéfové odborů jsou nahrazováni svými náměstky, tak se nejedná o nic jiného, než o obyčejnou opičárnu, která ke zlepšování stavu české železnice nepovede!
0 0
možnosti

vlado

5. 3. 2003 11:50
Re:
Je to opičárna. Divil bych se, kdyby ti náměstkové byli lepší, než ředitelé odborů. Je to jedna banda. Zelený taky takhle razantně začal,a když vyhodil pátýho, tak mu to rozmluvili jako aby už přestal, že už toho bylo dost. Starý struktury si ho omotali kolem prstu další estébáky nabral a je tam, kde je. A ještě se tomu diví že ho vyrazili. A ani mu prý neřekli proč. Jako on by to říkal těm, co vyrazil v poslední době on. Např. přednostu stanice Jablonec nad Nisou. Vyjádření bývalého přednosty stanice v Jablonci nad Nisou, nyní jednatele koalice za záchranu železnic (ve které byl jistý čas členem i pan generální Dalibor Zelený) je umístěno na stránkách stránek <A HREF=" zeleznice.info http://zeleznice.info/modules.php?name=News&file=article&sid=128">zeleznice.info</A>
0 0
možnosti