Diskuze

Obuvníci z EU mají pré. Značka Crocs přišla o patent na design

Výrobce gumových bot Crocs prohrál boj o duševní vlastnictví designu své obuvi v Evropské unii. Evropský soudní dvůr souhlasil s argumentem, že když si společnost své produkty nechala v roce 2004 patentovat, bylo už příliš pozdě, protože své produkty představila veřejnosti už o dva roky dříve.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

To je tak hnusný, že bych v tom nešel ani vynést odpadky do popelnice ;-D A je úplně jedno jestli je to originál, nebo z vietnamské tržnice.

0 0
možnosti
PB

P33e95t67r 31B78á45č10a

18. 3. 2018 10:11

Spolehlive ukazatel buraka.

Ale ne tech drazsich orig Crocsech, na ty samozrejme nemaji, ale ty vietnamsky napodobeniny.

0 0
možnosti
PJ

P53e24t23r 98J34a32r20o17š

17. 3. 2018 10:30

Takze firmy z EU maji volnou ruku, nechat si to vyrabet v cine? ;-D

1 0
možnosti
SK

Jako jeden český prodejce pracovních oděvů, jež má v Asiji výrobní dílny a v ČR tyto oděvy a pracovní obuv běžně prodává. Mimochodem, těch světových značek čehokoli jež vyrábějí v levné Číně je mnoho. A mnohý kupující v domění, že kupuje výrobek renomované západní firmy , dodatečně zjistí, že byl vyroben v legální pobočce v Číně nebo Vietnamu. A nejde o plagiáty ale o podobné provozy jako má Hisense nebo Panasonic v Plzni .

0 0
možnosti
JF

Tak nám tady spousta diskutujících sdělila, jak jsou to nejhnusnější boty všech dob a jak v tom chodí vlastně jen křupani.

Tak já teda rozhodně potkávám mnohem víc lidí v rozšmajdaných, okopaných, olezlých a špinavých botech různé podivné provenience.

Klidně si Crocsy kritizujte, ostatně nikdo vás je nenutí nosit. Ale dříve se podívejte, jestli vám nečouhá sláma z bot vlastních:-P

3 0
možnosti
JM

Ja je tedy miluju....v zime v nich odhazuju snich na boso a neni mi zima. Na vodu jsou super.....uschnou hned.. na zahradu idealni. Proste za stovku boty k nezaplaceni.

2 0
možnosti
MC

Kde jsou Crocsy za stovku? Kdyz je jo akce, tak jsou za 500, bez slevy kolem tisicovky.

0 2
možnosti
JK

Vietnamci to prodávají už od začátku, a to ve stejné kvalitě. Jsou dobré na dvůr, třeba když jdu s košem a tak. Rychle se do nich leze a nevadí, když se zabahní.

5 0
možnosti
PZ

ve stejny kvalitě ne.mam dvoje k vodě,jedny jsou lehoučky,fakt lehoučký,jsem v nich jak v pantochlich.koupil jsem u vitnamcu vzhledove stejny,co na tom muze jit pokazit ze jo?ani jsem je nezkousel...stejnej je jedine vzhled,tvrdsi,tezsi,co by udelaly po 14 dnech u more jsem ani uz nezkousel,skoda miste v palubnim zavazadle.

0 0
možnosti
OS

Tohle jsou skutečně jedny z nejhnusnějších bot, co kdy byly vymyšleny... Chtít to patentovat je skoro ostuda.

7 3
možnosti
Foto

J92a30n 62Č28e34r77m11á29k

16. 3. 2018 22:17

nevím, jak moc je to praktický, ale obludárium zcela určitě...

Mě to vždycky krom té hnusoty připadalo vhodný tak na zlomení nohy...

Nejsem tudíž jejich uživatelem...

9 2
možnosti
PH

To nejsou boty na dlouhé pochody v náročném terénu. To jsou pantofle na takové to courání se mezi domem a zahradou. Hnusné jsou, ale to mi třeba na chatě vůbec nevadí.

6 0
možnosti
RS

tohle si může vzít mezi lidi jenom totální buran

4 2
možnosti
MS

Vrchol je, když v tom šmajdá po place personál restaurace;-D

4 1
možnosti
ŠF

Nevím, co by na tom chtěli patentovat. Jsou to obyčejné dřeváky, jen materiál je jiný. Tvar těch bot je znám po mnoho staletí.

9 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti