Diskuze

Myši a nekalé praktiky. Ministr se zhrozil, jak fungují obchody s potravinami

Společné kontroly Státní zemědělské a potravinářské inspekce (SZPI) a České obchodní inspekce (ČOI) zjistily v obchodech běhající myši, nahnilé ovoce a nekalé praktiky obchodníků, řekl ministr zemědělství Zdeněk Nekula. Zjištění jsou horší, než jsme čekali, dodal.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BH

jediné k čemu má kompetence je rozdávání podpor. tady podporuje hlavně nízkoproduktivní malozemědělce. o nějaké regulaci jen kecá.

0 0
možnosti
SS

Tak oni se maj zabyvat vysokyma cenama a vysly jim mysi. Tak funguje sta

1 0
možnosti
KN

Pan ministr se zhrozil po té co zjistil to, co normalní spotřebitel vidi kazdý den. On asi pro samé zjišťování nechodí nakupovat❓️ A nebo ma tak vysoký plat, že ho ty vysoké ceny nebolí❗️Jak již ríkal v devadesátkách guru VK, tento problém byl pod jeho rozlišovací schopnost :)!

1 0
možnosti
MP

Hlavně aby jim dali pořádnej flastr a zase se to neututlalo.

0 0
možnosti
ZP

Aha....pracuji v obchodě a vždy když přijde státní zemědělská kontrola tak se stydím.....jen úplatky a co nejvíce si odnést...politici jen kalí vodu a lžou

0 0
možnosti
KB

K26a18r12e83l 50B94u46r42s21a

13. 4. 2023 17:13

Podal jste trestní oznámení?

2 0
možnosti
RP

Jé, že by úředník začal dělat něco užitečného, místo kopání se do zadele v pracovní době? Obávám se, že toto ale nenastane. Po prvním záchvěvu pracovní činnosti brzo bude muset jít na hodně dlouho odpočívat.

0 2
možnosti
MZ

Tak podle vyjádření Nekuly byly zjištěny v supermarketech "závažná do očí bijící porušení pravidel " a vláda to prý hodlá řešit tím, že se o tom bude mluvit a na to upozorňovat .

Takže předpokládám, že třeba policie bude také řešit krádeže tak, že bude veřejnost na tyto nešvary upozorňovat?

0 1
možnosti
JK

J20i15ř91í 76K34ü60h19r

13. 4. 2023 16:30

Porušení pravidel v obchodech řeší hygiena či ČOI.

2 0
možnosti
PV

Myši nejsou takový problém jako krysy u vesla:-P

9 0
možnosti
KB

K63a60r80e18l 72B54u52r37s69a

13. 4. 2023 17:14

Těch jsme se naštěstí zbavili ve dvou uplynulých volbách.

0 2
možnosti
MK

Premiér hovoří o trhu a o tom, že ten vše vyřeší a jeho poskok hovoří o tom, že bude hlídat marže obchodníků :)

1 0
možnosti
HP

Pan Fiala nám v nějakém svém dalším rétorickém cvičení vysvětlí, proč jsou ceny potravin vysoké a dále stoupají a proč s tím vláda nemůže nic udělat. Jistě použije své zklínadlo "trh" a pak předá mikrofon svému poradci Štěpánovi Křečkovi, který nám doporučí jezdit na nákupy do Polska. Za chvíli nás tam budou posílat i na poštu. A nezapomeňte si na tu cestu přibali do kufru teplý svetr.

14 2
možnosti
MK

Jenomže jezdit nakupovat do Polska nebo Německa je jediný lék na zlodějské ceny našich obchodníků. Kdyby možnost nakupovat v zahraničí měla většina lidí a začala by to praktikovat, tak by jste koukala, jak by šly ceny u nás okamžitě dolů. Ale tady lidi prostě zaplatí cokoliv, aby si dopřáli svojí oblíbenou pochutinu.

6 0
možnosti