Diskuze

Rusnok chce jednat o limitech těžby, na rychlé prolomení tlačí tripartita

Vláda Jiřího Rusnoka se bude zabývat případným prolomením limitů těžby uhlí. Požádali o to zástupci zaměstnavatelů a odbory. Předseda ČSSD Bohuslav Sobotka přitom prostřednictvím prezidenta Miloše Zemana premiéra požádal, aby jeho vláda žádná strategická rozhodnutí už nepřipravovala.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Jen at limity zruší, aspoň se o takové nepodstatné věci nebude diskutovat měsíceR^!!

Je pravda, že politická vláda by to měla těžké, tak at to udělají tito nastrčenci:-P

Lidi dostanou pěkný náhrady za svoje domy a můžou se stěhovat kam chtějí a stěhování není žádný konec světa jak se to prezentujeR^!![>-]

0 0
možnosti
RK

Soudruh Rusnok je komik....  Podle něj limity těžby po novele horního zákona ale "faktický význam" nemají......."Budeme se tím ještě zabývat, považujeme to za věc, která svým způsobem nesnese odkladu.";-D  To jsem zvědavej, čím nás překvapí v ČNB. 80 Kč za Euro je optimální. Přejí si to exportéřiRv

1 0
možnosti
LB

O čem uvažujete, je to celkem jasné. Pan "president" chce prolomení, ať již z jakého důvodu, a pan premiér zase funkci v ČNB za 300 tis. měsíčně na pět let. Jsem pravičák, alo to mi vadí!

2 0
možnosti
MK

Je vidět snahu uhlobaronových lobbistů o prolomení těžebních limitů a jejich "tlakem" na úřednickou vládu!!!! Aby to nedopadlo stejně jako fotovoltaika, kdy jí naposlední chvíli Fischer podepsal a nyní nás to všechny stojí mnoho mld. a drahá energie;-€

Copak za to " úředničtí hošani" asi mají přislíbeno?!8-o:-/

10 0
možnosti
JK

No, pokud se na něčem shodnou odbory i zaměstnavatelé, je to celkem ideální stav a vláda by měla reagovat. Na druhou stranu, opravdu to tak spěchá, aby o tom nemohl někdo rozhodnout až za měsíc?

1 4
možnosti
PS

A když se shodnou odbory a zaměstnavatelé na likvidaci Jakuba Kučery tak má taky vláda jednat a objednat vraždu ? ! Odbory a zaměstnavatelé nejsou žádní ředitelé Zeměkoule.

12 0
možnosti
TH

To je jen otázka toho kdo a kolik. Prostě všechno urvat, vysát a vyrabovat a je jedno jestli je to státní kasa, životní prostředí nebo lidskej kapitál. Snad je to otázka pár jedinců u koryt a snad nejsou všichni češi takovej povrchní póvl.

3 1
možnosti
PH

jaká vláda? Snad tvrdili, že nebudou  dělat žádná rozhodnutí? Z toho je mi fakt na zvracení, evidentní puč a lidi jsou v klidu, hlavně se nadává na Nečase ale to byla aspoň vláda, která vzešla z voleb a měla politickou odpovědnost. Tyhle není jak potrestat, si prostě dělaj co chtěj Rv

14 1
možnosti
AJ

Opilcova vláda by měla ta maximálně podepisovat výplaty pro zaměstnance ministerstev, a to i pod kontrolou nějaké inspekce !

9 0
možnosti
Foto

Nebo alespoň dr. Nešpora.;-D

4 0
možnosti
IK

Kdopak šéfuje celé tzv. Rusnokově vládě? Náš monarcha, prezident, hlava pomazaná ... už vylezl po úraze a začíná tahat za nitky ty svoje loutkyRv!!

4 3
možnosti
AJ

spíše ti, co stojí za tím "naším" au kolenem monarchou

1 0
možnosti