Diskuze

Rozpékané pečivo bude od středy označené, obchodníci s tím nesouhlasí

Už ve středu vstoupí naplno v platnost nová vyhláška ministerstva zemědělství, která prodejcům nařizuje zřetelně označovat rozpékané pečivo. Veřejnost si novinku pochvaluje, proti se ale staví samotní obchodníci. Vyhláška zkomplikuje orientaci zákazníků, tvrdí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

bereniqa

6. 8. 2012 9:09
no jiste...

Obchodnici s tim nesouhlasi, svete div se 8-o;-)....chapu, ze se jim zvysi naklady...ale aspon nebudou moci oblbovat zakaznika..supermarket jeden vedle druheho Rv

0 0
možnosti
N

noorange

2. 8. 2012 8:25
Psal jsem tu slušný příspěvek týkající se tématu a je pryč

dovolím si pouze tématicky upozornit na pořad  Peklo na talíři -  Největší šmakulády v obchodních řetězcích.

0 0
možnosti
TK

Emannn

2. 8. 2012 7:28
a co rozemletý starý chleba jako surovina-NAVRCH HUJ VESPOD

Také by měli uvádět, kde je použitý rozemletý starý plesnivý chléb či bílé pečivo.

Tohle jsou prostě nepředstavitelné praktiky této nové doby...

Navrch huj vespod hnuj - myslím přesně odpovídá nové době.

0 0
možnosti
JM

jarwampaa

2. 8. 2012 0:20
kapka v moři

konečně něco dobréh pro konzumenty potravin, jen tak dál! R^

0 0
možnosti

Mražená spermie

1. 8. 2012 22:18
***

Bůh to tak chtěl.

0 0
možnosti
AS

zmensvoubudoucnost

1. 8. 2012 22:15
konečně se ukaže

jak nám řetězce lžou.. čerstvé z naší pekarny ... najednou bude staré a rozpečené... tady je vidět jak nám řetězce klidně lžou a nechají zákazníky v iluzích jak je to čerstvé a ono není.... už se těším do lidlu ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
PVČ

Marcus Porcius Cato Censorius

1. 8. 2012 18:52
Mě to fuk není !

Pro vyvážení bagatelizujících příspěvků (možná od "potrefených") chci prohlásit, že mi to jedno není. Nebudu se zabývat chutí, ta je individuální, ale vypozoroval jsem, že určité pečivo (Lidl) mi od určité doby chytne hrozně rychle plíseň. Ještě před medialicí rozpékání jsem pak přišel na to, že je to vždy to pěkně teplé a vonící z místní trouby.

   Pokud mám v neděli ráno chuť na teplou bagetu tak si dojdu pro polotovar do svého mrazáku, ale v krámě chci vědět, co je čerstvé !

3 0
možnosti
A

Alka-pone

1. 8. 2012 16:47
To je zase výmysl!

Místo označování rozmrazeno nebo nerozmrazeno (což mě v podstatě vůbec nezajímá), by spíš měli ke zboží dát povinně cedulky "kvalitní" a "šunt", aby si člověk nemusel na nákupu hrát na kriminálku las vegas a studovat pomalu chemické složení výrobků.

0 0
možnosti
P

PLSFS

1. 8. 2012 12:32
Orientace

Vyhláška prý zkomplikuje orientaci zákazníků. Nejvíc se o zmatení orientace zákazníků snaží sami obchodníci a výrobci levných šmejdů a najednou mají starost. ;-€

3 0
možnosti
AT

Antonín, topič

1. 8. 2012 12:14
Tak ještě povinnou cedulu

nad rozmrazovaný ryby a jsme zase o krůček dál.

0 0
možnosti