- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
"Ahold nicméně připouští, že křehčené maso do nabídky může vrátit, pokud o něj opět bude zájem." Jasný už vidím lidi jak choděj za prodavačkama a prosej o maso napíchaný vodou, to určitě. Spíše si to překládám jako, až přejde největší vlna odporu tak to ošizený maso pěkně potichoučku vrátíme a protože vy zákzníci jste úplně blbý a nečtete si etikety, ale koukáte jenom na cenu, tak se zase bude vesele prodávat. Bojkot Albert.
V Kauflandu je stále, je to hrozné vidět hnětené odpadky jako mleté maso, ale napíchané tam mají i jiná masa, stačí se rozhlédnout.
nj, nakupovat v osvědčených řeznictvích je jediná správná volba
......................já ani nevěděl co to je.
Kdyby napsal výrobce "vodnaté maso",asi by to tak nefrčelo.
Jsou to jen řeči - minulý týden jsem v plzeňském Kauflandu opět našel mělněné mleté maso. Takže buď se to týkalo jen "nemletého" nebo Kaufland lže. I když tady se píše jen o "křehčeném mase", nikoli o mělněném.
Ano, tady je téma trochu dost jiné.
mnohem horší je že přestali nabízet naše nejen maso o 80 procent a komu to vadí? Francouzi Němci si své v obchodech dokáží prosadit a bohužel i jinde a Čech?...
tyhle řetězce nejsou ale naše... tak se není čemu divit
Takže již nebude k dostání "mleté", které je 50% masa, 25% tuku a 25% vody a chemie? Jen tak dál.
Ještě se tam dává řepa, aby to mělo nějakou barvu. (Typicky v Interspar.)
marketingový název "křehčené maso" by se mělo nějakou vyhláškou přejmenovat na "ošizené maso"
Také by neuškodila povinnost uvádět, že jde o nové, zmenšené balení. Takto se nenápadně smrsklo pomazánkové máslo 250g na 200g a ochucené na 150g. Totéž jogurt, mezi normální másla jsou strkána 200g za "výhodnou" cenu atd.
A mělo to křehčení nějaky smysl i pro zákazníka? jako třeba že se lepe zpracovalo a nebo by stacilo vzit pul kila masa dat pytlik s vodou a napsat masny vyrobek 1kg.
Stejně je to pořád všechno z Polska. Sami tady remcáme, jak se máme špatně a místo aby zůstaly peníze doma, necháváme vydělat nějakého polského šejdíře. Vsadím se, že současné bezvodé pravé maso obsahuje tolik přísad a provádí se s ním tolik triků, že o tom nemáme ani potuchy.
U malého řezníka se to pozná. Když to dává vlastním dětem, není to šunt. Jinak, maso jako takové se dá jen napíchat tekutinou, případně obalit do koření nebo marinády. S tím se tedy nedá dělat tolik divů, jako s masovým výrobkem.. (po dostatku chemie je v "libovém" mletém vázáno tolik tuku, co má hodně prorostlý bůček, třeba..) A opláchnutí octovou vodou a špetka rychlosoli vrátí masu dojem, že je čerstvé..