Diskuze

Řetězce přestaly nabízet maso napíchané vodou

Maso napíchané vodou a éčky, nazývané také jako "křehčené maso", už se v nabídkách řetězců neobjevuje. Po negativních ohlasech odborníků přestali zákazníci výrobek kupovat.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

"Ahold nicméně připouští, že křehčené maso do nabídky může vrátit, pokud o něj opět bude zájem." Jasný už vidím lidi jak choděj za prodavačkama a prosej o maso napíchaný vodou, to určitě. Spíše si to překládám jako, až přejde největší vlna odporu tak to ošizený maso pěkně potichoučku vrátíme a protože vy zákzníci jste úplně blbý a nečtete si etikety, ale koukáte jenom na cenu, tak se zase bude vesele prodávat. Bojkot Albert.

1 0
možnosti
LP

V Kauflandu je stále, je to hrozné vidět hnětené odpadky jako mleté maso, ale napíchané tam mají i jiná masa, stačí se rozhlédnout.

0 0
možnosti
PV

nj, nakupovat v osvědčených řeznictvích je jediná správná volba ;-)

1 0
možnosti
KC

Křehčené maso už nikdy!!!

2 0
možnosti
JK

J69a37n 42K63ř25í98ž

11. 9. 2013 14:26

......................já ani nevěděl co to je.

Kdyby napsal výrobce "vodnaté maso",asi by to tak nefrčelo.:-)

2 0
možnosti
OH

O94t42t23o 11H28a98l77í75ř

30. 8. 2013 10:43

Jsou to jen řeči - minulý týden jsem v plzeňském Kauflandu opět našel mělněné mleté maso. Takže buď se to týkalo jen "nemletého" nebo Kaufland lže. I když tady se píše jen o "křehčeném mase", nikoli o mělněném.

2 0
možnosti
PO

Ano, tady je téma trochu dost jiné.

0 0
možnosti
JH

J30a91n 18H39u86r86k36a

27. 8. 2013 15:12

mnohem horší je že přestali nabízet naše nejen maso o 80 procent a komu to vadí?  Francouzi Němci si své v obchodech dokáží prosadit a bohužel i jinde a Čech?...

0 0
možnosti
PV

tyhle řetězce nejsou ale naše... tak se není čemu divit :-/

1 0
možnosti
AK

Takže již nebude k dostání "mleté", které je 50% masa, 25% tuku a 25% vody a chemie? Jen tak dál.

2 0
možnosti
Foto

Ještě se tam dává řepa, aby to mělo nějakou barvu. (Typicky v Interspar.)

1 0
možnosti
MR

marketingový název "křehčené maso" by se mělo nějakou vyhláškou přejmenovat na "ošizené maso"

4 0
možnosti
AK

Také by neuškodila povinnost uvádět, že jde o nové, zmenšené balení. Takto se nenápadně smrsklo pomazánkové máslo 250g na 200g a ochucené na 150g. Totéž jogurt, mezi normální másla jsou strkána 200g za "výhodnou" cenu atd.

0 0
možnosti
Foto

A mělo to křehčení nějaky smysl i pro zákazníka? jako třeba že se lepe zpracovalo a nebo by stacilo vzit pul kila masa dat pytlik s vodou a napsat masny vyrobek 1kg.

0 0
možnosti
KS

Stejně je to pořád všechno z Polska. Sami tady remcáme, jak se máme špatně a místo aby zůstaly peníze doma, necháváme vydělat nějakého polského šejdíře. Vsadím se, že současné bezvodé pravé maso obsahuje tolik přísad a provádí se s ním tolik triků, že o tom nemáme ani potuchy.

1 1
možnosti
AK

U malého řezníka se to pozná. Když to dává vlastním dětem, není to šunt. Jinak, maso jako takové se dá jen napíchat tekutinou, případně obalit do koření nebo marinády. S tím se tedy nedá dělat tolik divů, jako s masovým výrobkem.. (po dostatku chemie je v "libovém" mletém vázáno tolik tuku, co má hodně prorostlý bůček, třeba..) A opláchnutí octovou vodou a špetka rychlosoli vrátí masu dojem, že je čerstvé..

1 0
možnosti