- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Aha. Pred asi 13 lety jsem si kupoval Asahi ve Francii a bylo na nem napsano, ze ho vyrobil Plzensky prazdroj.
Jedinou viditelnou stopou pro mě je, že zničeho nic se pro ně oteplilo a bylo mně oznámeno, že moji dodávku piva nedovezou ať si v pátek seženu jinde. Další týden dkoro znovu a dnes pro změnu, že když si objednám 50l sudy asi nemusí přijet, nemají. Ale 30l ano. Takže vyplaznu dalších x tisíc za zálohy. Díky Japan.
Tak jestli Japonci zvládli pivo stejně dobře jako whisky, tak by to mohlo stát za ochutnání
Tak to není o co stát. Raději se těším na uvedení dalšího minipivovaru, který vaří tradičně z tradičních surovin.
Zase pozor - tohle zajímavé je, prostě něco jiného... To samé z jiné strany třeba v USA populární pšeničná Corona podávaná s limetkou - prostě něco, co si na klasický ležák nijak nehraje, je to už od pohledu jiné pojetí. Vadí mi, když někdo udělá "parodii na ležák", kdy se vše možné ošidí, naproti tomu ale různá vyloženě netradiční piva zkusím docela rád.
Tak já ho teda ochutnám, abych nekřičel bez argumentů.
Tak evidentně je to pivo pro fajnšmekry a ne pro běžného českého pivaře, co během jednoho hokeje vypije pět litrů.