- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
To na tom vydělá zase ten zmetek z Penamu.
u nás Kaufland gumáky 1.90, o kilometr dál soukromník 45 gramů 1:50 (gumák má 43 gramů) a houska 1.80,většinou ještě teplé
Za 90 haléřů to musí být pěkný sajrajt..
Je pravdou, že je pečivo extrémně levné, tak ať cena, ale i kvalita roste
I pekař by měl mít plat nad průměrem...dnes aspoň 26 000 hrubého.
Kvalifikovaný a zkušený přes 40 000.
Nevím,ale český rohlík,ráno koupený,se dá ještě večer jísti,byť je jako gumový.Německý rohlík,ráno koupený,je večer už jen tak na strouhání.
Skoro všechno zdražilo 5x až 10x. Pokud tedy stál dříve rohlík 30 haléřů, tak jeho oprávněná dnešní cena se pohybuje zcela jistě někde v rozmezí mezi 1,50Kč až 3,00Kč. ... Já se zdražením proto souhlasím.
Kromě toho - díky přežírání se rohlíky spousta Čechů jen a jen tloustne!
Pěkné. Řetězce mají na ubohém rohlíku pouze 100% marži. Chudáci.
inu zdrazte, zdrazte ... ale pak neremcejte, ze osklivy, zly retezec si to pecivo radeji necha dovest rozpekane z polska.
ja kupuju rohliky od pekare za 3 koruny za kus....s tim hnusem, ktery se prodava v Tesku, Kauflandu apod je to neporovnatelny
A co takhle napsat pravdu ?? Komu patří největší pekárny ??
Článek beru jako prostou masáž - je to taková příprava na zdražení podobně jako u másla, kterého nejvíce vyrábí také náhodou mlékárny jednoho chudého miliardáře co nikdy nebyl v STB
Tak schválně. Komu patří United Bakeries neboli značky Delta a Odkolek?