- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
..taky sem překvapenej "neznámostí" žateckýho piva....snak každej pivař byl na dočesný, takže jaký neznámý?...navíc krom baronky už mají stronga a tmavej ležák...holt pivo z kraje, kde je pivo doma
Pan autor článku by se měl stydět, když nezná pivo z produkce Žatce a pokládá ho za neznámé. Ať mluví za sebe a svou pohodlnost. Hlavně že zná všechny hnusy "vařené tradičními postupy bez změny receptury" z nadnárodních koncernů, co se denně vemlouvají v reklamě atd.
100% souhlas - pokud autor nezná Baronku a za pivem vidí Plzeň nebo Staropramen, ať raději píše o studeném odchovu telat - tam budou asi také nesmysly, ale nikdo si toho nevšimne
"in memoriál".Když vidím obrázek s etiketami,tak si vzpomínám pivovar kde dělají Herolda,taky tam před lety dělali pokusy a vyrobili pivo Gejzír.V té době se zrovna konal sjezd komunistů v Příbramském kultůráku,kam se vešlo několik set komunistů a jako dar pro stranu dostali od toho pivovaru k pití právě ten Gejzír.Účinky se dostavily brzo a gejzír se skutečně všem dostavil.Dlouho se tam říkalo kltůráku "obser-vatoř" ,WC obsadilo jen pár šťastlivců .
No vidíš, a dneska je březnický Herold velmi pitelné a chutné pivo, zatímco předražené europatoky z pivních chemiček jdou do kopru...