Diskuze

E-shopy rostou nejrychleji v Evropě. Češi vedou i v mobilních nákupech

Češi našli novou disciplínu, ve které Evropanům ukazují záda. K nákupům na e-shopech častěji než ostatní národy používají mobilní telefony. Realizují přes ně 54 procent plateb, tvrdí studie americké banky JP Morgan. A internetové obchody mají růst nejrychleji z osmnácti zemí kontinentu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Eshopy jsou nesmysl - je fajn, že si vše objednáte po internetu, ale až budete potřebovat maličkosti a budete hledat kamennou prodejnu tak aby jste se nedivili Rv

0 2
možnosti

Nepsal bych o tom uplne tak pozitivne. Z chronickeho nakupovani online se tu pomalu stava narodni sport. Take by bylo zajimave videt kolik % transakci projde největšími eshopy. Predpokladam, ze to je vysoke cislo oproti jinym zemim. U nas maly eshop tezko konkuruje velkym retezcum.

1 1
možnosti

pokud ma maly eshop vyssi ceny nez velky retezec, nema zakaznik duvod vyuzivat jeho sluzeb ... zakaznik se ridi predevsim cenou, a nevidim duvod, proc na tom neco menit.

2 0
možnosti

Co za hloupá statistika. Já přesto že používám smartphone dělám k vůli jistotě nákupy a bankovní záležitosti jen přes PC . Něco jiného je informace - stav konta a ceny produktů .

1 5
možnosti

No vzdyt o tom ta statistika je:) zrovna co se tyce online statistik, tak ty jsou velice presne. Podle transakce/prokliků zjistíte vsechno a neoklamete to.

0 0
možnosti