Nový koncept čaje | foto: Profimedia.cz

Šípek i kočičí dráp. Bylinkové čaje táhnou, naopak obliba ovocných slábne

Celý článek jen pro členy

Chcete číst prémiové texty bez omezení?

Předplatit
Šárka Vávrová dlouhá léta pracovala v pivovarnictví a ochutnávala hlavně pivo. Poslední rok ale přesedlala na čaje. Vymyslela sáčky, které obsahují tekutý čajový extrakt ze směsi bylinek a jež vyrábí pod značkou Fluidum Té za Prahou v laboratoři sestavené na míru.

Zatím svůj produkt prodává v e-shopu, v obchodech Sklizeno, Delia a v několika dalších vybraných prodejnách, ale snaží se hlavně dostat do letadel či vlaků. Sází na to, že čistý produkt bez příměsí a v biokvalitě se dostane tam, kde se čajům kvůli náročnější přípravě příliš neholduje.

Dočtěte tento exkluzivní článek s předplatným iDNES Premium

Měsíční

89
Předplatit
Můžete kdykoliv zrušit

Roční

890
Předplatit
Ušetříte 178 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Dvouleté

1 690
Předplatit
Ušetříte 446 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Připojte se ještě dnes a získejte:

  • Neomezený přístup k obsahu iDNES.cz, Lidovky.cz a Expres.cz
  • Více než 50 000 prémiových článků od renomovaných autorů
  • Přístup k našim novinám a časopisům online a zdarma ve čtečce
Více o iDNES Premium
Máte už předplatné? Přihlásit se