Diskuze

Inspektoři se pustili do kontroly burčáků, půlka prodejců porušila předpisy

Téměř polovina ze 45 prodejců burčáku, které letos zatím zkontrolovali pracovníci Státní zemědělské a potravinářské inspekce (SZPI), porušila předpisy. Ve středu to řekl mluvčí inspekce Pavel Kopřiva. Chybělo označení původu, výrobce i alergenů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Spotřebiteli je úplně jedno odkud pochází hrozny. Ten potřebuje vědět jestli je dobrej. Takže by uvítal informaci jestli je nakvašenej akorát, jestli do zlomeného nebyl přidán sladkej mošt, nebo jestli nebyl podchlazenej a tím bylo zaražené kvašení.

Ale každopádně prodávat burčák někde na stánku je nemožné, protože se pije v řádu hodin těsně před zlomením. A to na stánku nemůžete nikdy udělat. Leda by od tud každé dvě hodiny odvezli ten zlomenej a přivezli novej.

0 0
možnosti
KV

Pozor, na burčák se dobře chytají bacily.......

0 0
možnosti