Diskuze

Ředitel letiště v Plané končí v době, kdy finišuje modernizace areálu

Hektickou dobou prochází Jihočeské letiště České Budějovice. Ředitel Ladislav Ondřich rezignoval v době, kdy vrcholí půlmiliardová modernizace a areál se má naplno otevírat. Práce mají menší zpoždění a strategický partner je v nedohlednu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jiz se tesim, prima letecka linka Prague-Ceske Budejovice, dale vlecka do Borsova a z Borsova k babicce do Zlate Koruny;-):-).

0 0
možnosti

Hejtmanka říká, že už má nějaký věk. Tomu chlapovi píšou, je šestapadesát. Neměla by teda odejít spíš ta stará vydra?

0 0
možnosti

Pan Ondřich cítí fiasko, tak to radši složil předem. Za těch 13 let se nasáčkoval solidně, tak proč ne.

3 0
možnosti

J75a96n 56H83r53a69d

9. 5. 2019 12:21

Zhovadilost z hlavy bývalého hejtmana Zimoly. Nechápu, proč to kraj nezastavil, když byl Zimola "odejit". Letiště v Brně, Ostravě i Pardubicích zmírají a čerpají desítky milionů z veřejných peněz. Proč? Navíc spojení ČB se zbytkem ČR je prachmizerné a nejspíš ještě dlouho bude. Milá krajská organizace ČSSD, co bude příště? Ponorková základna?

3 0
možnosti

J70a22n 12V66r59a89b97e34c

9. 5. 2019 11:22

Ja nevim proc se ti regionalni politici nerozhlednou, jak to "funguje" v okoli. V Pardubicich je dostaveno, 400mil nenavratne fuc, rocni dotace na fungovani ztratoveho letiste bude oscilovat mezi 20-40 miliony...

3 0
možnosti

Proč by to dělaly, když chaty (nebo rovnou pensiony) na Lipně a modernizace stávajícího bydlení už jsou beztak hotovy? Zdroje jsou. O tom, že mezinárodní letiště na Plané je nesmysl s jediným účelem snad nikdo duševně zdravý nepochybuje.

3 0
možnosti