Diskuze

Řidička vjela do pruhů uzavřených kvůli opravě, náraz do svodidel nepřežila

Tragická dopravní nehoda se stala v úterý odpoledne na výjezdu z Písku směrem na Prahu. Řidička tam vyjela do části silnice, kterou zrovna opravují, a narazila do betonových svodidel. I přes pomoc záchranářů zraněním podlehla. Policisté v souvislosti s nehodou pátrají po řidiči mercedesu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J51a63n 83K46r48p76e97c

28. 10. 2021 22:43

dobrovolne se prihlasi policii jen naprosty blazen. svym svedectvim, at uz jakykmoliv, da dukazy policii zejmena sam proti sobe.

0 1
možnosti
ON

Dívám se na ty značky, jestli jsou v pořádku .... je až neuvěřitelné, kolik značek třebas na dálnici bylo postaveno tak, že řidiči měli jet v pruhu, který se evidentně opravoval .... takové ty panely, co rozmisťují po pár metrech a které mají na sobě šipku, i když není moc zřetelná, ten červený trojúhelník obklopený bílými čarami .. kdybych měl se řídit těmito dopravními značkami, tak už jsem několikrát mrtvý ....

3 0
možnosti
PV

Auto je načasovaná pojízdná rakev.

0 3
možnosti

M85i88l43a44n 86Č28e51r46n81ý

27. 10. 2021 15:23

Jak tu mohla přežít 53 let?

3 0
možnosti
MK

Zenska za volantem.

1 10
možnosti
Foto

V sobotu jsem tam jel, je tam 60 km/h a vše je řádně označeno.

5 0
možnosti
MD

Co na tom chcete řešit? I kdyby uzavřený úsek nebyl řádně označen, měla jet rychlostí, aby stihla reagovat na překážku na silnici...řidič..."smí jet jen takovou rychlostí, aby byl schopen zastavit vozidlo na vzdálenost, na kterou má rozhled."

Pokud uzavírka nebyla řádně označena, je to nejspíš obecné ohrožení z nedbalosti, ale to nic nemění na tom, že si za svoji nehodu může paní sama.

1 4
možnosti
PB

Třeba to byl od ní úmysl.....:-(

2 0
možnosti
Foto

Každú chvíľku to tam menia, niektoré značky zabudnú, takže sa v tom je ťažko vyznať... Aj tí, ktorí tadiaľ jazdia pravidelne majú niekedy problém sa zorientovať, kam zas po novom majú ísť... :-(.

3 4
možnosti
MF

- Dobrý den, já přicházím kvůli té vaší výzvě. Jak byl u Písku ten smrťák, tak já to mám na kameře.

- Ukažte ... hm, zajímavé. A vy jste pokračoval v jízdě? Měl jste přece jako svědek zastavit a poskytnout pomoc! Tuto povinnost vám ukládá zákon! Takže pane řidiči, sděluji vám obvinění ze spáchání trestného činu neposkytnutí pomoci podle paragrafu...

11 6
možnosti

:-P Tak naštěstí za tohle by se nechal potrestat jen naprostý tydýt. Ona totiž kamera většinou nesnímá řidiče.

0 3
možnosti
PN

Lajdáctví při značeno staveb, překreslování čar a ponechání značek bez ohledu na stav stavby pak vyústí v selektivní slepotu a končí to takhle

17 3
možnosti

Je dost těch, co jezdí podle bílých čar a žluté vezmou na milost jen když jiné nejsou.

4 0
možnosti