Diskuze

Úředník prošvihl termín na podání dotace, část škody nyní Brnu splácí

Projektový manažer zaspal termín pro evropskou dotaci na obnovu parku v Lužánkách a město přišlo o více než půl milionu korun. Dnes musí Brnu část škody splácet. Lidé z radnice nepamatují jiný podobný případ, kdy by její pracovník za chybu takto platil.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KLI

Zvláštní systém. To se ten jeho šéf, zřejmě člen ideální partaje, nemohl ani zeptat, zda to již poslal ? Prostě ideální šéf. Brát prachy za vedení oddělení, ale starat se jen o své soukromé potřeby... To i normální rodič se děcek zeptá, zda již mají úkoly do školy na zítra hotovy !

1 0
možnosti

Lze na to uzavřít pojistku. I špatné vyvěšení na úřední desku je pod sankcí až 1 mil. korun ;-)

0 0
možnosti
JL

J97a33n 81L91u94k84á18š

22. 9. 2017 12:26

Projektovy manazer odpovedny za projekt za stovky milonu s prumerny hrubym platem 22 tisic.

Asi se spis nasel obetni beranek.

2 0
možnosti
VK

Dělal jsem ve státní příspěvkové organizaci investičáka - vedoucího oddělení. Jakýkoliv dopis a dokumnet směrem ven z organozace (i o ptákovinách) schvaloval podpisem osobně ředitel (po připodesání všech pod ním zařazených vedoucích). Veškeré fakturace (i v rámci dotací za desítky milionů) jsem musel jako nejvyyšší odpovědný schvalovat osobně já - nikdo výše zařazený (ved. odboru, náměstek, ředitel). Na to si vydali písemný řídící akt. Aby nenesli žádnou odpovědnost.

2 0
možnosti
TP

Nj. ten Solitaire je hnus.

0 0
možnosti
MK

Těžko říct. Za termíny odevzdání žádostí by neměl být, podle mě, odpovědný řadový úředník, ale vedoucí oddělení implementace evropských fondů. Ten zadává práci a kontroluje. Asi to je nějaký dobrák, co to na sebe vzal.

5 0
možnosti
JO

To nemusí být pravda.

0 0
možnosti
MP

Osobní zodpovědnost úředníků?? Proboha, od kdy se v ČR na něco podobného hraje?? A nebude to závažný precedens pro ty statisíce jiných úředníků, kteří nemají zodpovědnost za nic?? 8-o;-D

0 0
možnosti
Foto

Zaplatí to ten, který to už nemá na koho hodit. Ten člověk pochybil, to beze sporu, ale měl také nadřízené, kteří berou větší peníze než on, za to, aby ho kontrolovali. Proč nedostali flastr také?

3 0
možnosti
MJ

Se vymluvili na to, že mu neviděli do programu.

0 0
možnosti

M52i16c86h74a61l 34Ž36á12k

22. 9. 2017 9:36

Našli jednoho z tisíců...

1 0
možnosti
BK

Však tak to má být. Platit by ale měli všichni, co někde něco zmrví (však i prodfavačky a jiní mají hmotky), nebo dokonce rozkradou nebo schválně pod cenou prodají... třeba ta paní, co jela zkoumat zacházení s odpadem někam do tropů a jiní sprostí zloději a lemplové.

8 0
možnosti
PB

P35e20t81e30r 30B44i40e93l56y

22. 9. 2017 11:06

To by nemali nasi politici ani na chleba...skoda len ze to takto nefunguje u nixh

0 0
možnosti