Diskuze

Koalice s ANO nedává smysl, reagují na Vokřálovu nabídku brněnští Piráti

Piráti se staví chladně k nabídce brněnského lídra ANO Petra Vokřála na čtyři místa v radě s funkcí prvního náměstka. Vokřál chce nabídkou více křesel zvrátit podpis domluvené koalice ODS, ČSSD, Lidovců a Pirátů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TN

Jako na druhou stranu (aniž bych si to přál) by dávalo větší smysl spolupracovat s ANO, protože s těmi tam už Piráti seděli a projekty typu Rehousingu bez výhrad podporoval (kromě pár řečí před volbama, když si chtěl Freund narychlo přihrát další peníze). Když už teda Piráti tahají politickou mrtvolu od ŽB. Což se divím, protože jak se o nich Freund a někteří ŽB vyjadřovali, když je na kandidátce Piráti nechtěli. Prošel snad právě jen Freund, už si to nepamatuju a pak "odstoupil" že dostal málo podpory či co

0 0
možnosti
TN

Neblázněte ještě s Freundem. Ten ať si užívá zaslouženého volna, to co pro Brno udělal, už asi nikdo ani překonat nemůže, tak mu dopřejme trochu odpočinku.

3 0
možnosti
RN

R23o29m51a70n 28N47o35v67a83k

12. 10. 2018 10:34

Teď jsem četl na deníku.cz, že Vokřál vyhrožuje ČSSD, že pokud půjdou do koalice s ODS v Brně, tak je na kraji vymění za lidovce. To je aspoň charakter. Hlavně, že si stěžuje, že ho obešli.

9 0
možnosti
RD

Četl jste článek? Tak si ho pozorně přečtěte a pak se zkuste zamyslet, o co by třeba Vokřálovi mohlo jít.

0 0
možnosti
MB

Mimochodem víte ve kterých okrscích mělo Žít Brno nejvíce hlasů? Na na Cejlu Bratislavské a okolí.

7 0
možnosti
PM

Vážně? Můžete mi říct čísla těch okrsků?

A co z toho vlastně plyne? Že tamní lidé nejvíce vidí Rapid Housing jako úspěch?

0 0
možnosti