Diskuze

Je to jen sen, smetli odborníci plán investic na jihu Moravy za 700 miliard

Národní investiční plán zveřejněný vládou uvádí, že se jen na jižní Moravě prostaví 700 miliard korun. Plán počítá se vznikem brněnského metra či stadionu za Lužánkami. Odborníci však řadu projektů považují za sci-fi.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Bohužel co se nepostavilo za socialismu to už se asi nepostaví. Všude řádí spekulanti s pozemky, právníci, Děti Země a Voda z Tetčic. A všichni tito blokují veškeré stavby, a to i ty kde jsou již přiklepnuty peníze. Je to k pláči , ale po přechodu do kapitalismu je to s investicemi horší než, jak se říkalo, za neschopných komunistů. Dálnice do Rakouska v nedohlednu, R43 v nedohlednu.....Všude jen zmar a nekonečné obstrukce. Naše generace, které bylo v době revoluce kolem 30 let, se nedočká dokončení žádné důležité stavby . Pouze vizualizací. Takže investiční plán lze označit maximálně za "snář".

0 1
možnosti
AN

D52 až v roce 2028 a to ještě když to půjde všechno optimálně?

Nevím, jestli se mám začít ironický smát nebo brečet...

0 0
možnosti
MV

Budeme rádi, když zametou psí hovínka na nádraží a uklidí nástupiště šalin na hlavním nádraží. Zbytek jsou fantasmagorie, kterými nás projekční kanceláře pravidelně "krmí" řadu let, zatímco Brno a okolí vypadá tak, jak si ho pamatujeme z 80. - 90. let. Stačí mít otevřené oči a vidíte stále tu "myší" díru jako před 25 lety. Takže "sorry jako", ale chce to ubrat nosních kapek s pseudoefedrinem !!!

4 0
možnosti
Foto

Metro v Brně. To jo. K popukání. Kdysi o něm jakejsi komanč prohlásil, že kdyby nebylo listopadu 89, tak se v něm už dávno jezdí.

0 0
možnosti
MK

M. Křepelka

28. 1. 2020 16:42

Tak určitě, slibem nezarmoutíš :-D. Takhle se dělají politické bodíky....

1 0
možnosti
PT

P86e58t63r 46T89i35n84k55a

28. 1. 2020 16:42

Cituji - Antonín Pokorný na facebooku o Andreji Babišovi:

Z osobní zkušenosti bych ho zase tolik nedémonizoval. Se zdrojem svých financí vždy postupoval intuitivně a skoro i nahodile. Po jistou dobu v jeho podnikání ekonomika nehrála žádnou roli. Ano, mnohdy používal i východní metody zastrašování. Dobře ale vím, že pokud musel čelit tvrdému odporu, stáhl se a bál. Viz Lovosice, které by nikdy nezískal, pokud by nebyl nucen se dohodnout. Obecně se ví, že jeho personální politika byla vždy zoufalá. Preferoval ty, kteří se nechali i urážet, balamutili ho a byli loajální. Jejich produktivita ho nezajímala. Vždy měl velký notes a fenomenální paměť. S politiky mediálně netančil. ANO zakládal na podnět Faltýnka a trpěl úzkostí, jak ho jako estébáka lidi přijmou. Když zjistil, že to není problém, vyhodil představenstvo i DR onoho hnutí ze dne na den. Představenstvo, kam nebyl zvolen Faltýnek. Pak, zcela náhodně, přišel Prchal, a Babiš pochopil sílu sociální sítě a marketingu. A poslouchal. Na slovo. Není tomu ale tak, že by markeťáci vymýšleli produkty, které v podstatě ani neexistují. Jenom vše hasí, a to dobře. Babiš je dnes v koutě a couvnout nemůže. Chybí mu peníze v Agrofertu, státě a hrozí mu kriminál. Takže, toto období musíme přežít. Bohužel. Jinak je to osobní zbabělec, který se bojí tlaku na sociálních sítích a ulice. Pokud by mu lidi blokovali nějakou dobu Strakovku, zmizí. Což se ale nestane. Přičemž, platí na něj jen tvrdost. Omlouvám se za delší text.

9 0
možnosti
RP

Proč jen 700 mld.?

Proč né rovnou 1 bilión. Miliarda sem, miliarda tam. Hašek si s tím už nějak poradí...

1 0
možnosti
LP

Hašek? V jaké funkci?

0 0
možnosti
PT

P12e71t55r 98T47i81n94k93a

28. 1. 2020 16:40

Vituji - Antonín Pokorný na facebooku o Andreji Babišovi:

Z osobní zkušenosti bych ho zase tolik nedémonizoval. Se zdrojem svých financí vždy postupoval intuitivně a skoro i nahodile. Po jistou dobu v jeho podnikání ekonomika nehrála žádnou roli. Ano, mnohdy používal i východní metody zastrašování. Dobře ale vím, že pokud musel čelit tvrdému odporu, stáhl se a bál. Viz Lovosice, které by nikdy nezískal, pokud by nebyl nucen se dohodnout. Obecně se ví, že jeho personální politika byla vždy zoufalá. Preferoval ty, kteří se nechali i urážet, balamutili ho a byli loajální. Jejich produktivita ho nezajímala. Vždy měl velký notes a fenomenální paměť. S politiky mediálně netančil. ANO zakládal na podnět Faltýnka a trpěl úzkostí, jak ho jako estébáka lidi přijmou. Když zjistil, že to není problém, vyhodil představenstvo i DR onoho hnutí ze dne na den. Představenstvo, kam nebyl zvolen Faltýnek. Pak, zcela náhodně, přišel Prchal, a Babiš pochopil sílu sociální sítě a marketingu. A poslouchal. Na slovo. Není tomu ale tak, že by markeťáci vymýšleli produkty, které v podstatě ani neexistují. Jenom vše hasí, a to dobře. Babiš je dnes v koutě a couvnout nemůže. Chybí mu peníze v Agrofertu, státě a hrozí mu kriminál. Takže, toto období musíme přežít. Bohužel. Jinak je to osobní posera, který se bojí tlaku na sociálních sítích a ulice. Pokud by mu lidi blokovali nějakou dobu Strakovku, zmizí. Což se ale nestane. Přičemž, platí na něj jen tvrdost. Omlouvám se za delší text.

2 0
možnosti