Diskuze

Jihomoravský kraj dál daruje poplatky lidem, v lékárnách nabídne „slevy“

Jihomoravský hejtman Michal Hašek trvá na způsobu, jakým kraj dosud platí zdravotnické poplatky za pacienty ve svých nemocnicích. Naprázdno tak vyzněla výzva ministra vnitra, který chtěl, aby Jihomoravský kraj systém změnil. Tak, aby odpovídal zákonu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KC

atul

21. 12. 2009 21:42
Problém je ve volbách

Pokud budou politici voleni lúzou, která se nedokáže o sebe postarat a je jí za těžko dát 30 Kč za své zdraví, zatímco utrácejí stovky korun za kila masa, alkoholu a cigaret, pak na to tenhle stát dojede. Kdyby tak síla voličského hlasu byla odstupňována od množství přímých daní, které volič státu odvádí. To by populisté typu Paroubka a Haška měli jiné problémy. Nechápu, proč parazité na státním systému mají mít možnost ovlivňovat stát stejnou měrou jako ten, který státu přináší zdroje. 

0 0
možnosti
KM

Charles

22. 12. 2009 13:34
Re: Problém je ve volbách

Na prý populismus se odpovídá opět jen populismem a zkreslenými informacemi. Vždyť kdo po zrušení progresivního zdanění a zavedení tzv. "rovné daně" nejvíce odvádí státu na daních, možná se budete divit, ale hlavně zaměstananci. A to i příspěvky na zdravotní pojištění. A není to jen nějaká lůza, jak uvádíte, ale často středoškoláci a vysokoškoláci, kteří vidí jak se jinde "tatarsky" hospodaří. Tak proč by dále měli platit za nesmysly a zlodějny minulých pravicových vlád.

0 0
možnosti
K

kaffee68

21. 12. 2009 21:28
mno

Hašku, rozdávej si svoje prašule..JM potřebuje uplně něco jiného...Jsi obyčejný populista

0 0
možnosti