Jihomoravští policisté zasahovali u dopravní nehody mezi Otmarovem a Telnicí. Řidič ve vysoké rychlosti vjel do stromu, nehodu nepřežil. (28. července 2023) | foto: Policie Jihomoravského kraje

Auto zůstalo po nárazu do stromu na dvě poloviny, řidič nehodu nepřežil

  • 21
Mezi obcemi Otmarov a Telnice na Brněnsku došlo v pátek před polednem k tragické dopravní nehodě. Řidič osobního auta vjel vysokou rychlostí do stromu, vozidlo se při nárazu zlomilo na dvě poloviny. Muž nehodu nepřežil, policie případ šetří a hledá svědky.

„Podle předběžného zjištění vyšetřujících policistů jedenadvacetiletý řidič osobního automobilu BMW jel vysokou rychlostí ve směru z Otmarova. Při průjezdu levotočivou zatáčkou nezvládl řízení, vjel mimo komunikaci, kde nárazem do stromu vůz zdemoloval,“ uvedl mluvčí jihomoravské policie Petr Vala.

Na místo dorazili i záchranáři, řidič ale na místě zemřel. Podle fotografií, které policie zveřejnila, se auto při nárazu do stromu rozpůlilo.

Policie silnici mezi Otmarovem a Telnicí v průběhu vyšetřování uzavřela, na objízdné trase podle mluvčího nedocházelo k dopravním komplikacím.

„Vyšetřující policisté hledají svědky nehody, především řidiče, kteří uvedeným místem projížděli těsně před nehodou,“ doplnil Vala s tím, že policie uvítá i záběry z palubních kamer.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz

10. července 2023