Italsky hovořící násilník zbil muže v garážích, útok viděly děti napadeného

  • 8
Nečekanému ataku čelil na začátku října muž, kterého napadl násilník v brněnských podzemních garážích. Poté z místa odjel na kole. Přepadenému muži se pachatele podařilo vyfotografovat, policisté také mají kamerové záznamy. Po agresorovi však marně pátrají.

Poškozený v podzemních garážích narazil na statného italsky hovořícího útočníka, který po něm chtěl peníze.

Násilník muže několikrát udeřil pěstmi do hlavy i dalších částí těla. „Svědky napadení byly navíc děti poškozeného, které seděly v zaparkovaném automobilu,“ sdělil policejní mluvčí Petr Vala.

Z místa agresor rychle odjel, napadený muž se však z útoku rychle oklepal. „Drzého pachatele totiž začal se svým vozem pronásledovat,“ sdělil mluvčí. 

Než se mu nakonec ztratit z dohledu, podařilo se mu ho několikrát vyfotografovat. Policisté také zajistili kamerový záznam, na němž je pachatel zachycen.

„Statnější italsky hovořící muž byl vysoký kolem 180 centimetrů. Na hlavě měl červenou kšiltovku a sluneční brýle. Měl neupravené vousy a pod jedním okem měl tetování. Oblečený byl do šedé mikiny s kapucí a černých kalhot s bílým pruhem. Na nohou měl útočník bílé sportovní boty,“ přiblížil Vala.

Jestliže lidé pachatele poznají nebo ví, kde se nachází, mají se policistům ozvat na lince 158.