Diskuze

Jedna z vězněných členek Pussy Riot se ztratila, vězeňská služba mlží

Manžel Naděždy Tolokonnikovové, jedné z vězněných členek Pussy Riot, uvedl, že již přes deset dnů o ní nemá žádné informace. Vězeňská služba tvrdí, že punkerka je stále na cestě do jiného nápravného zařízení. O přesun dlouho usilovala hladovkou po tom, co se dostala do sporů s vedením věznice a bála se o život.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hm, a ono součástí trestu je pravidelnej ping směrem k domovu? Fakt? Nebo je pan  manžel zbytečně hysterickej?

2 0
možnosti
Foto

Stav súdnictva, stav väzníc, stav vybavovania formalít vyžadujúce štátom, stav slobody prejavu, stav slobody podnikania...a iné stavy (české stavy vieme ako dopadli...) sú obrazom stavu Spoločnosti, čiže žiadny Pokrok. Niekto to správne nazval Stredovekom, už chýba len to upálenie, verejne na hranici s povinnou účasťou Občanov, ak sa tak ešte obyvatelia Ruska môžu nazývať.

1 1
možnosti

kdy se konecne  prestane kritizovat  ostatni veci drive , nez se zacne delat poradek doma . jestli si Miro myslite , ze vsude jinde je to perfektni , tak asi zijete v pohadce .

2 0
možnosti

Krom manžela, chybí ta paní někomu dalšímu?;-)

3 2
možnosti
Foto

To je správna otázka....Nedávno som stretol človeka, čo sa pozná skoro so všetkými "superboháčmi",...ak niektorému budete stúpať príliš na päty, nechá Vás zmiznúť, toť názor súčasnosti...

0 0
možnosti

No myslím, že ty dívenky už příště asi nebudou dělat "bengál" v kostele. Mají smůlu že je doma nedokázali řádně vychovat, tak je teď musí převychovat v nápravném zařízení!!! A že tam nejsou podmínky jako v lázních? To je v pořádku, tak to má být!!!

5 4
možnosti

T76o51m58a79s 26S34l15u94k85a

3. 11. 2013 22:08

Milý pane, já jen doufám, že až u nás bude diktatura, která se vám nebude líbít, vy se proti tomu ozvete a proberete se až v pracovním lágru, že si také uvědomíte, že tam jste proto, že vás někdo "špatně vychoval".

-

Bohužel po vašem projevu jsem si téměř jistej, že vy byste vždy stál na té straně s obuškama. Až by vámi podporovaná diktatura padla, tak byste pro sebe žádal právo, spravedlnost, svobodu a demokracii. Mě je z lidí jako vy přímo nabli tí. 

-

Když se pár statečných postaví proti despotům utahujících šrouby, vy si do nich ještě kopnete. Běžte se za svojí tupost stydět do kouta. Klasickej 'pořádek musí být, protože tak to má být, protože tak je to správně.... jedno jestli je to stalinův, hitlerův nebo putinův pořádek, prostě musí být'

0 3
možnosti
Foto

Kauzy Pussy Riot, Anna Politkovské nebo Sergeje Magnického by pro nás měly být jasným varováním před přílišným vlivem Kremlu na ČR. Obchodovat s Ruskem samořejmě máme, ale jako suveréní demokratický stát a ne jako ruská gubernie, jejíž prezident chodí na ruskou ambasádu recitovat bolševické říkačky.

9 2
možnosti

Nevím o tom, že bychom byli ruská gubernie. Asi mi něco uniklo.

3 1
možnosti

No a co ? Možná umřela při převozu .Denně umírají na silnicích tisíce stejně bezvýznamných lidí . Proč tolik pozornosti ?

3 2
možnosti

T62o23m94a80s 69S87l74u81k37a

3. 11. 2013 22:11

Tak takhle nějak si představuju, že by mohl odpovědět Putit, ruští ůředníci nebo i Kiril. Už tak nějak odpověli na adresu zastřelených nepoklonkujících novinářů.

0 1
možnosti

Připadá mi to dost uvalené. Měli dostat na zadek na týden zaracha  A vypnout kytary. Ale tahat po lágrech?

4 2
možnosti

uz dejte s tema (za 100 dukatu)  pokoj. To uz opravdu neni o cem psat? rek bych ze ve svete se udalo daleko vic dulezitejsich veci

1 0
možnosti

Všemu bych zas nevěřil.

1 0
možnosti