Diskuze

Násilníci se mohou v Anglii prohlásit za ženy. Absurdní, říká aktivistka

Některé britské policejní sbory umožňují mužům, kteří jsou obviněni či už odsouzeni ze zločinu znásilnění, aby byli v policejních složkách uvedeni jako ženy. Podle organizace na ochranu práv žen je to neakceptovatelná praxe. Statistiky zločinnosti to však nijak nemění, brání se policie.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

Já bych řekl slovy klasika, nejenom muži mají penisy.

0 0
možnosti
AS

Tady je krásně vidět, jak jsou ty progresivistické teorie navzájem nekompatibilní. Zde konkrétně feminismus narazil na limity genderismu. Čím více se budou v praxi aplikovat tzv. "práva" domnělých či skutečných menšin, tím více bude přibývat takovýchto absurdních situací.

0 0
možnosti
KH

K91a47r65e66l 11H10r45u72b93ý

30. 10. 2019 14:42

Albert Camus: Proti absurditě je třeba bojovat pouze větší absurditou.

0 0
možnosti
MH

Teď ještě vážně: Znásilnění se děla i dříve. Že zločinci všelijak lhali, aby si snížili trest také nepřekvapí. Ovšem to, že se policista bojí násilníkovi zjevně blbé kecy ignorovat, aby nebyl obviněn z nějaké diskriminace, to je dnešní "výdobytek".

A dát pachatele znásilnění do ženské věznice, to už je spolupachatelství. Nebo snad nemějí nějaký paragraf "Kdo jinému vědomě napomáhá k trestnému činu..." ?

1 0
možnosti
MH

A když se někdo prohlásí za autobus?;-(

Aneb ještě někdo věří, že žijeme v extrémně racionální době na rozdíl od předcházejících "tmářských" staletí?

1 0
možnosti
SB

No, tak ať se prohlásí za ženy, ale jen pod podmínkou, že si nechají ufiknout pindíka. A hned se uvidí, jak vážně to myslí Rv

1 1
možnosti
SB

To neprojde! Německý spolkový ústavní soud, rakouský ústavní soud, italský ústavní soud i třeba švédský soud už obdobnou právní úpravu, která podmiňovala změnu pohlaví právě sterilizací anebo chirurgickým zákrokem, prohlásily za protiústavní. V ČR se k tomu schyluje. Takto nastavený zákon aktivisté (konkrétně Transparent Prague) velmi kritizují, a protlačují změnu. Takže zřejmě naopak my přejeme úpravu podobnou britské.

0 0
možnosti
MB

Neuvěřitelné..... Tak o tom mluvil v Rozstřelu pan Žantovský... Svět se totálně zbláznil.

0 0
možnosti
BH

Jo, to je tak, když se nedomyslí, že společnost nemůže skákat jak by si nulové procento pomatených osob přálo.

Rozhodující má být výbava dotyčného jedince a o případné úřední změně pohlaví uvažovat až po kompletní předělávce včetně mozku (testy ne odejmutí)!

1 0
možnosti
PC

Je to diskuse k tématu, kde je prakticky 100% shoda. Díky za zdravý rozum. Co děje se na Západě - všechny ty nesmysly jako gendery, feminismy, stopohlavnosti, korektnosti, MeeToo apod., apod., apod, - to je v podstatě zánik té civilizace. Ono to už není ani úsměvné. Smutné a škoda. Hlavně to netahat k nám. Stejně jako multi apod. Pokud máme přežít. Zde je to dobře shrnuté https://gloria.tv/post/wvmwuucEnvJw3cA6S9TbsoZ83

2 0
možnosti
PHH

Prohlásit může po spáchání trestného činu pachatel cokoli. Důležitý je ale snad posudek, případně vyjádření lékaře. Jestli má někdo penis a prohásí, že se cítí ženou, tak snad orgány nejsou hloupé a slepé, aby si to, že někdo dlouhodobě identifikuje jako žena, nemohly ověřit. Ten článek je buď o neschopnosti anglických soudů a policajtů, nebo je o ničem.

0 1
možnosti
MH

Jste naivní. Proti diktátu politické korektnosti není často důležité vůbec nic. Ani zjevný zločin.

1 0
možnosti