Diskuze

Ženu pobodanou v Lyonu pustili z nemocnice. Útoků vůči židům přibývá

Třicetiletá žena židovského vyznání, kterou maskovaný útočník pobodal v sobotu odpoledne v Lyonu, v neděli propustili z nemocnice. Její zranění si vyžádala několik stehů. Podle prohlášení Evropské komise židé v Evropě opět žijí ve strachu, narostl totiž počet antisemitských incidentů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J64a65n 30M95i75k79e67š

5. 11. 2023 17:39

v souvislosti s antisemitskými útoky... v pátek byl na čt rozhovor s poslancem bžochem za ano, což je jejich expert na zahr. politiku. moderátor václavek se ho ptal, co je důvodem vysokého počtu antisemitských útoků v západní evropě, když tam již desítky funguje osvěta ve školách atd. bžoch i václavek se shodli na tom, že si to nedokážou vysvětlit a že na to neexistuje jednoduchá odpověď.

to si pak člověk klade otázku, kam se naše země s takovými elitami bude ubírat. jsou to blbci nebo zbabělci? nebo obojí?

9 0
možnosti
LP

Připomeňme si při té příležitosti 5 let staré desinformace o tom, jak s muslimy vůbec nejsou žádné problémy.

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/muslimove-v-cesku-pocet-islam-ceska-republika-migranti-imigrace-mensina.A180702_103755_domaci_hell

2 0
možnosti
LS

J Tak jistěže s nimi nejsou problémy, zatím pouze čtyři z nich dostali trest na tvrdo za podporu a přípravu terorismu. Jinak jsou v článku.😁😁😁

1 0
možnosti
JO

J28i93ř23í 25O78p92l16t

5. 11. 2023 17:20

korán a šaría, tam je naprosto triviální taktika, ráj pro věřící, a peklo a smrt pro nevěřící, to je islám v jedné větě, tam není co rozebírat.

4 0
možnosti
LS

Hlavně mne zajímá, jak tento megaproblém pro demokratickou společnost chtějí západoevropští soudruzi vlastně řešit?

6 0
možnosti
RD

jako sodruzi. budo rikat ze zadne problem neni.

3 0
možnosti
LS

Jak někdo chce, abychom brali EU vážně a za svou, když EK lže až se jí od ní práší. Napříč Evropou? Ne milá Uršulo a spol. antisemitismus a náboženská nenávist se šíří v islamizovaných západních zemích, které mají už okolo 10% islamistů. Oni se už bojí říct pravdu

9 0
možnosti
MZ

Židům se už zase v Německu krátí čas.

3 0
možnosti
MZ

A to už je ta živoucí multikulturní společnost, nebo budeme muset ještě chvíli čekat, než přijdou pogromy a hromadné vyvražďování?

16 0
možnosti
LS

Hlavně jak odporná EK překrucuje realitu. Roste antisemitismus v zemích, které nejsou dosud zasaženy rakovinou multikulturalismu? Ani náhodou, to se děje pouze islamizovaných zemích od Švédska až po Španělsko.

13 0
možnosti
JB

Levná pracovní síla, třetí generace muslimů- sklizeň začínárakušane dívej se

11 0
možnosti
JV

Napřed si do Evropy natahají nepřizpůsobivé muslimáky a pak se diví.

7 0
možnosti