Diskuze

Určitě zvítězíme, vzkázal Zelenskyj v 500. den války z Hadího ostrova

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj navštívil Hadí ostrov v Černém moři. Uctil tam padlé ukrajinské vojáky, kteří padli v boji proti ruským okupantům. Ostrov byl původně Rusy loni v únoru obsazen, po pěti měsících ho Ukrajinci osvobodili. Zelenskyj tak dnes připomněl 500. den od vpád ruských vojsk na Ukrajinu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

Nemohu si pomoct, ale něco mi na tom člověku nesedí. Je statečný o tom nepochybuji, ale stále mám v myšlenkách nějaké ale... .

0 1
možnosti
MC

Hlavně žádný mír, musíme je porazit!

4 1
možnosti
MK

Podle našį vlády je to 495. dní co Rusku došla munice 😂

3 4
možnosti
TV

A zdroj Vašeho výplodu?

1 0
možnosti
PB

PR herce jede.

Byl v Turecku, ale na videu dělal, že je na Hadím ostrově.

4 6
možnosti
OB

Ale my máme Vás, a vy jste to hned prokoukl.

2 1
možnosti
JJ

je to tak prosté, návrat do hranic garantovaných velkou smlouvou Ukrajina Rusko ratifikovanou oběma parlamenty v roce 1998

11 1
možnosti
DR

Prosté to je. Teď ještě jak toho dosáhnout.

4 6
možnosti

Chcimírové chtějí jednat o míru. Ale jednání o míru, které nabízí RuSSko se nazývá kapitulace a vzdání se území. Já jsem také pro jednání o míru, ale až RuSSko opustí území Ukrajiny a zanechá terorismu a agrese.

10 4
možnosti
JB

Trochu z ruského tisku : "Ruské ozbrojené síly loni 30. června splnily úkoly na ostrově Zmeiny v Černém moři a stáhly tam umístěnou posádku." Izvestija

7 0
možnosti
DT

Dneska by to (zase) šlo...

2 0
možnosti
RP

Přála bych mu aby tomu i sám opravdu věřil a on to dotáhl do konce. V The New York Post uvedl jeden americký politolog tento názor " Vzhledem k tempu vaší ofenzívy s dostanete na Krym někdy kolem r. 2620" myslet asi ironicky, nevím jak k tomu číslu došel.

1 6
možnosti
TV

To bude asi hodně hloupý politolog, který nechápe, že se jedná o opotřebovávací válku, kde taktikou Ukrajinců je ničit rusákům co nejvíce techniky a zabíjet co nejvíce vojáků a přitom minimalizovat vlastní ztráty. Poté co rusákům dojde technika a zbydou jen demotivovaní vojáci pouze s kalachem v ruce a už nebudou mít odkud nahrazovat ztráty, dojde na jednom nebo více místech k takovému oslabení, že budou Ukrajinci schopni provést průlom, pak se zhroutí celá rusácká obrana a Ukrajinci získají naráz obrovská území téměř bez boje.

10 3
možnosti
MB

Co jiného ti zbývá říkat. Sám už tomu nevěříš.

3 11
možnosti
DT

Vždy jsou chvíle zoufalství, únavy, doufání, naděje i nepochybování, přesvědčení, odvaze, konání i nesmlouvavosti. Normální člověk prožívá spoustu klidně protichůdných emocí, ale i přes ně si uchovává jasný směr. Víru ve správnou cestu. Zelenskij tuto svou víru přenáší do celého národa, každým projevem, každou aktivitou, velmi úspěšně.

Když to srovnáme s Putinem, jeho projevy, tak ty jsou nevěrohodné, plytké, trocha energie jen když říká nějakou hrozbu, jinak jakoby nebyl přítomen. Vaši větu bych dal mnohem spíš Putinovi.

12 0
možnosti