Diskuze

Tři sestry zabily otce v obraně. Celé roky je týral a sexuálně zneužíval

Mučil je, sexuálně zneužíval a psychicky týral řadu let. Pak si tři mladé sestry řekly, že toho bylo dost. Protože pomoci od policie se jim nedostalo, umlátily svého spícího otce kladivem a jeho vlastní puškou. Teď jim za to hrozí 20 let vězení.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J34a62n 86P28u33l48e69c

26. 8. 2019 12:23

Tento případ je mediálně známý, takže je veliká šance, že ty dívky budou zproštěny obvinění, případně že dostanou jen symbolický trest. Domácí násilí je ale v Rusku obrovský problém, každý rok kvůli němu zemřou tisíce Rusek. Je to začarovaný kruh, domácí násilí je dokonce i legální pokud muž uhodí ženu „jen“ jednou. Prostě šílenost. Ale je to začarovaný kruh, feminismus a práva žen ohrožují pravoslavnou církev, ruskou pravoslavnou církev si Putin nechce rozhněvat, protože část Rusů je silně věřící a pro Putina představují tito lidé stabilní podporu.....

0 0
možnosti
Foto

No jejich poslední songy byly nějaké depresivní..! ;-D

0 0
možnosti
ZS

Kdyby ho vzaly po hlavě kladivem v okamžiku, kdy jim stříkal do očí pepřák, asi by i v Rusku měly slušnou šanci se z toho dostat. Ony si ale počkaly až usne, a teprve poté ho ubily. To by se navzdory mnohým polehčujícím okolnostem klasifikovalo jako vražda kdekoli na světě. Bohužel. Jediná jejich šance je hrát to na nepříčetnost v důsledku stresu a posttraumatického stavu, ale s tím (nejspíš) moc nepochodí.

1 0
možnosti
Foto

Z hlediska vyššího principu mravního vražda na tyranu není zločinem!

1 0
možnosti
ZS

Z hlediska vyššího principu mravního ne, ale z hlediska zákonů ano.

0 0
možnosti
JT

Nedemokratická země probudí nedemokratické metody. Jakékoliv zabití či ztrátu života vždy budu v demokratické zemi odsuzovat. Ovšem tam, kde není spravedlnost, demokracie a zastání, kde vládnou potomci bývalého zločineckého komunistického režimu ,asi není jiná možnost, jak přežít. Proto holkám přeji hodně štěstí, i když toto není schvalování trestného činu vraždy, pro jistotu.

0 5
možnosti
VH

V Chemnitzu by dostaly jen 9,5 roku.

5 1
možnosti
JJ

J39i29ř72í 73J67o11h39n

22. 8. 2019 14:50

Nechápu, proč ty holky neopustili domov. Třeba učňák nebo škola s internátem by situaci vyřešil. Tedy v případě, že policie násilníka neuměla zpacifikovat.

2 3
možnosti
VP

Nikoli neuměla, nechtěla. Dvě ze tří dívek byly mladistvé...garantuji vám, že by je úřady okamžitě vrátily papínkovi... A ony prostě neměly kam jít, chápete to?

9 2
možnosti
JZ

Holky, moc Vám fandím. Věřím, že Vás soud osvobodí. :-)R^

4 1
možnosti
JF

J52a32n 54F60o34j87t19a

22. 8. 2019 14:25

Čím kdo schází, atd. Chudáci holky, držím jim palceR^

4 0
možnosti
PH

Rusko, co dodat...

5 3
možnosti