Diskuze

Přepadl banku, stal se celebritou. Blogerova smrt teď znejistěla propagandisty

„Nad všemi zvítězíme, všechny zabijeme, koho bude potřeba, okrademe. Všecko bude tak, jak to máme rádi,“ říká dojatě ruský vojenský bloger známý pod přezdívkou Vladlen Tatarskij na svém zářijovém záznamu z kremelské oslavy anexe čtyř ukrajinských území. Teď je mrtvý. Jeho smrt po výbuchu vyvolala mnoho otázek i obav zejména mezi dalšími „vojenskými zpravodaji“.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Dostat jako dárek svojí vlastní bustu, to musí každého blogera potěšit. :-)

4 0
možnosti

Ten kdo šíří nenávist a smrt musí čekat, že smrt jednou zaklepe i na jeho dveře.

5 0
možnosti
LJ

Je skoda ze umrel. Umrel tak pozde.

6 0
možnosti
JP

J76a84n90o 36P25a95l38a39j

4. 4. 2023 9:39

Rusko je nevyčerpateľná studnica čarovných oxymoronov:

"Smrt Tatarského nyní způsobila šok zejména mezi dalšími propagandisty, kteří vládě vyčetli nedostatečnou ochranu ruských novinářů."

Ruskí novinári majú predsa skvelú ochranu. Prakticky všetci sú už pod zámkom, aby sa k nim nikto nedostal.

7 0
možnosti
PB

Zemřel jak mu velel jeho životní styl. Splněný sen a tak to má být,tak je to správné.

8 0
možnosti
JO

J52i55ř55í 94O58p68l55t

4. 4. 2023 8:10

ukrajina se vůči ruským válečným propagandistům drží až moc zpátky. rusům se to válčí, na jejich území bomby nepadají, mají světlo, teče voda, žádná zničená města ani komnikace, v tv můžou plamenně mluvit beze strachu, a že za ně umírají zloději, vrazi, menšiny, to jim je jedno, těch tam pohřbí klidně 5 milionů. rusové válčí jen v tv, v reálu za ně válčí menšiny, kteří jen mají nálepku rus, ale rusové to nejsou. já na místě ukrajiny bych nebojeschopné ukrajince odsunul na západ, bojeschopné dal do armády, vyzbrojil je zbraněmi nato, vyhlásil rusku válku a napadnul ho, celou armádu bych nahrnul na ruské území, protože pak jim jsou atomové bomby k ničemu, a dobyl bych ho až po vorkutu. to, že zničí ukrajinu, to by mi bylo jedno, když tam nikdo není, co na tom, když získám 50x větší rusko.

8 0
možnosti
Foto

I bez války mnoho měst vypadá jako ty vybombardované na Ukrajině. Ne všude mají vodovod atd. Ale na to jsou v Mordoru zvyklí. :-)

9 0
možnosti
HM

Jeho pseudonym Vladlen je jméno, které vzniklo z "Vladimír Lenin", dávali to v Rusku rodiče synům. Vzít si za pseudonym jméno s odkazem na jednoho z největších zločinců všech dob, mluví za všechno.

19 0
možnosti
TH

Tady je vidět, jak je ruská společnost katastroficky nemocná. A jak ukázala, tak se vyléčit nehodlá, takže ve stávající podobě bude muset zemřít a uvolnit místo společnosti zdravé. No jo, ale kde ji vzít? Část z ní bude jednou propuštěna z vězení, ale co ta stěžejní, která odešla do exilu? Bude se chtít vrátit?

10 0
možnosti
ZS

Podivný "atentát". Žena přinese dárek, předá jej a prohodí pár slov s obdarovaným, pak si sedne téměř vedle něj a "čeká" na výbuch. Po výbuchu vyjde před kavárnu spolu ostatními a nikam neutíká!? To "atentátnice", která zlikvidovala Duginovou, byla jiné kafe. Při akci spolupracovala s 11letou dcerkou, po akci v autě s SPZ, kterou znal i samotný Lukašenko odjela několik set kilometrů až do Pobaltí ;-D

13 0
možnosti
Foto

Stejně, jako po atentátu na Heydricha, vinníci musí být nalezeni a předvedeni za každou cenu. Ostatně i u nás nemůže být revidován rozsudek, který odporuje všem pravidlům právního státu, viz Kramný. Papež a soudy jsou neomylní, že?

0 7
možnosti
TH

Tak jsem zvědav, za jak dlouho sem přiletí Sammer a začne vyhrožovat oznámeními na policii. Já už si od něj za Tatarského jedno vysloužil a ještě mne varoval, ať se příspěvek nepokouším smazat (což bych ani nevěděl jak), jelikož on si to kopíruje. Přijde mi, že není možné, aby byl někdo tak pitomý, skoro to vypadá, jako kdyby tu redakce testovala umělou inteligenci.

12 0
možnosti
Foto

Umělá inteligence už tu píše články (pravděpodobně, člověk by tolik chyb nedělal), tak ji holt zkusili nasadit i jako bota do diskusí.

3 0
možnosti
PH

Musím se smát, když si vzpomenu, jak se u těch prvních zpráv někteří přispívající pohoršovali, že byli zraněni nevinní lidé. Kdo asi mohl přijít do takového podniku na akci pořádanou takovou kreaturou?

17 0
možnosti
Foto

Proč kreaturou? Normálně bojoval za sebeurčení. Snad jse se dočetla, kde se narodil.

0 2
možnosti