Diskuze

Vietnam na dva týdny uzavřel město Danang, Čína bojuje s lokálními ohnisky

Vietnam v úterý kvůli vzrůstajícímu počtu infekcí nařídil dvoutýdenní uzávěru třetího největšího města Danang, ze kterého v minulých dnech evakuoval desítky tisíc lidí, převážně domácích turistů. Sousední Čína pak oznámila 68 nových případů nákazy koronavirem, většinu v novém ohnisku na západě země v Ujgurské autonomní oblastí Sin-ťiang.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I čing čang čongové jsou na tom lépe než my ;-O stále více se přikláním za to, aby lidi co si museli jet na lyžovačku do Itálie, byli tvrdě potrestani před vojenským soudem. Samozřejmě špinavé turistiky z Ekvádoru taky.

0 1
možnosti

Vietnam to resi velmi drsne. Kdyz se podivate na statistiky, tak jsou to jednotky pripadu za celou epidemii od unora, ale jakmile se to nekde ve Vietnamu zvedne, zacnou silet...nevim, jak dlouho v tomto "rezimu" vydrzi...

1 0
možnosti

O tom to je, je to dlouhodobě neudržitelné bez obětí ekonomických a v oblasti práv lidí.

0 0
možnosti

Chápu to dobře, že si nakažené (kteří to ještě neví, protože inkubační doba může být i 14 dní) roztahají takto po celém Vietnamu?

0 1
možnosti
Foto

Chápete to špatně. Evakuují domácí turisty v době kdy mají 3 nakažené v Danang. Pravděpodobnost ze to má někdo z těch 80000 je mizivá a čím dřív odjedou tím lip

3 0
možnosti