Diskuze

Británii hrozí exodus lékařů. Druhá vlna nákazy může být katastrofa

Pokud přijde druhá vlna nákazy koronavirem, britské zdravotnictví může mít nedostatek lékařů. Část zdravotníků totiž podle nedávného průzkumu plánuje výpověď nebo odchod do důchodu, další chtějí alespoň méně pracovat. Výpadek může být katastrofální ve chvíli, kdy se virus potká se zimní vlnou chřipek a záplavou odložených operací. Lékaři proto nabádají vládu, aby druhé vlně co nejusilovněji bránila.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Naštěstí je tu zcela nevyčerpatelný zdroj doktorů a jiných vědců na "záchranných" lodích neziskových pašeráků. Také z Turecka do Řecka se jich valí nezastavitelné proudy.

0 0
možnosti
MN

Farage, Nigel Farate a božský Boris to zachrání ! Bez EU poletí nahoru jako raketa.

0 0
možnosti
IP

I96v93a24n 95P32o34u48l

5. 7. 2020 10:01

Lekaru maji nedostatek, ale protestujicich "mladiku" az nekontrolovane.

0 1
možnosti
Foto

Už zase vydírají? Kam by šli. Do Zimbabwe?

0 4
možnosti
TM

Přiznám se, že o Britském zdravotnictví nevím v podstatě nic, ale co tak čtu a měl dát na dojem z článků v českých médiích, tak by člověk měl skoro pocit, že vlíst do britského špitálu je skoro o strach a je lepší se vrátit léčit do Česka. I kdyby byla pravda tak pětina z těch hrůz, které se člověk u nás do čte, tak nechápu jak taková kdysi velmoc mohla nechat své zdravotnictví dojít do takové mizérie. Já chápu, že tam mají miliony nefachčenků ze zemí jako Pákistán apd.,ale zas taková přítěž přece být nemůžou, aby se jim chybělo na zdravotnictví tolik peněz, nebo alespoň na pořádnou reformu.

2 0
možnosti
JP

Britove maj zdravotnictvi presne takove jake ho chteji mit. Oni nic lepsiho nikdy nemeli. Kdyz srovnate treba UK minimalni mzdu, myslim srovnate ciste prepoctem meny. Tak obcan UK zaplati na zdravotnim pojisteni cca o tretinu mene nez cesky obcan . A to vubec nezohlednuji ze britsky doktor stoji na plate n-krat vic nez ten cesky. Takze to neni ani o tom jak "to mohli nechat dojit tak daleko" jako spis o tom ze "mame to co jsme si zaplatili". Vsichni vedi ze soukromy doktor je o rad jinde.

5 0
možnosti
PV

To je nějaké nedorozumění. Do Británie přišly v nedávné době stovky, ba co dím, tisíce nových lékařů.

4 1
možnosti
LN

U nas exodus lekaru, v Britanii exodus lekaru ... realne se nestane nic, stejne jako u nas, jen to je boure ve sklenici vody

6 1
možnosti
AK

Někde se ti doktoři musí hromadit?

0 0
možnosti
TS

Stačí ukázat na "námořníky" ve středozemním moři a říct: Ty, Ty a Ty na internu, a vy dva na chirurgii...případně na jiné oddělení. Nechápu v čem je problém.

5 1
možnosti
PD

a co s tolika orgány najednou?

6 0
možnosti
Foto

Ale copak "první linie" se hroutí? ;-D Johnson chce... Johnson to podělal už od začátku a teď chce, komik. Na druhou stranu tolik jste jim děkovali a tleskali, že vás amorálně nechají v přípdadném dalším pokračování ve štychu. Co dodat.

3 9
možnosti
PB

Prvá línia sa musí pravidelne obmieňať.

Po troch mesiacoch v prvej línii spravidla rotujete jednotky, zálohy idú do prvej línie a prvosledové jednotky idú oddychovať do týla. Inak sa Vám fronta zrúti.

2 0
možnosti
MP

Kdo poznal Británii tak jako já trochu blíže a ne pouze během dvou dnů návštěvy Londýna, ten se diví, proč je Británie v Česku tak přeceňována a nadhodnocována, co se týká ekonomiky, zdravotnictví a sociálních jistot.

Na druhou stranu hodně lidí nadává na Německo, se kterým je Británie v těchto oblastech naprosto nesrovnatelná, což také dokazuje velký počet žádostí Britů o občanství v Německu ještě před Brexitem.

8 2
možnosti
MT

Lenze to boli briti zijuci v nemecku. Ale sa nam snazis nahovorit ze sa briti len tak rozhodli ziskat nemecke obcianstvo:-)

1 0
možnosti